Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tornado Reyes FC COLOCOLO
Normal Tactiek prueba
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 34.3
poor Schieten poor
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


29e minuut.
Ventura verovert de bal door een tackle van achteren. Hlopík bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlopík passt de bal met de wreef. Mitriţă rent richting de bal. Mitriţă draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Reyes - FC COLOCOLO 0:1

34e minuut.
Fetraś passt de bal in één keer door. Albán heeft problemen om de bal te vangen. Albán met een sublieme pass. Krzemiński is nu in balbezit. Krzemiński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Reyes - FC COLOCOLO 0:2

38e minuut.
Fetraś verovert de bal door een tackle van achteren. Fetraś geeft een hoge lob. Albán met een sublieme pass. Klungelig pakt Krzemiński de bal. Krzemiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tornado Reyes 69%, FC COLOCOLO 31%.
Tornado Reyes - FC COLOCOLO 0:2

50e minuut.
Daar is Fetraś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fetraś speelt de bal door. Albán speelt de bal door. Mitriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitriţă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Salame bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkai onderschept slim de pass. Kerkai probeert naar een medespeler te passen. Mitriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitriţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Reyes - FC COLOCOLO 0:3

57e minuut.
Kerkai geeft een lange en hoge pass. Daar is Chater, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albán met een sublieme pass. Mitriţă heeft problemen om de bal te vangen. Mitriţă schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Irias met een harde bal richting middenveld. Albán geeft een hoge lob. Krzemiński is nu in balbezit. Krzemiński haalt uit met een fantastische trap. Irias bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Reyes - FC COLOCOLO 0:4

63e minuut.
Chater geeft een lange en hoge pass. Inworp. Albán met de inworp. Krzemiński is nu in balbezit. Krzemiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kerkai rent richting de bal. Kerkai met een sublieme pass. Fetraś speelt de bal door. Mitriţă rent richting de bal. Mitriţă geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Reyes - FC COLOCOLO 0:5

81e minuut.
Daar is Ventura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerkai is nu in balbezit. Kerkai geeft een lange en hoge pass. Bottini rent richting de bal. Bottini haalt uit met een fantastische trap. Irias bokst de bal weg. Mitriţă krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Albán met de inworp. Fetraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Fetraś geeft de bal voor. Bottini rent richting de bal. Bottini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tornado Reyes 85%, FC COLOCOLO 15%.
Tornado Reyes - FC COLOCOLO 0:5