Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC San Pedro Sula The Players
Pin Pon Tactiek El Ultimo Baile
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.6 gemiddelde waardering 32.1
solide Schieten redelijk
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen matig


3e minuut.
Bəşiroğlu passt de bal zonder na te denken. Corrales rent richting de bal. Corrales speelt de bal door. Iorgulescu rent richting de bal. Iorgulescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Iorgulescu rent richting de bal. Iorgulescu draait met de bal, schiet en ... Béjar bokst de bal weg.

6e minuut.
Daar is Amerighi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo geeft de bal voor. Amerighi rent richting de bal. Amerighi passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
FC San Pedro Sula - The Players 1:0

11e minuut.
Montoya geeft een lange en hoge pass. Inworp. Osorio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pogorzelski rent richting de bal. Pogorzelski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Osorio geeft een hoge lob. Daar is Iorgulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iorgulescu passt de bal met de wreef. Pogorzelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogorzelski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Abbas Musa heeft problemen om de bal te vangen. Abbas Musa geeft een hoge lob. Marmann rent richting de bal. Marmann draait met de bal, schiet en ... Pyykölä probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC San Pedro Sula - The Players 2:0

35e minuut.
Abbas Musa met een snelle inworp. Fuentes is nu in balbezit. Fuentes probeert naar een medespeler te passen. Amerighi rent richting de bal. Amerighi draait met de bal, schiet en ... Pyykölä bokst de bal weg. Daar is Marmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC San Pedro Sula - The Players 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC San Pedro Sula 49%, The Players 51%.
FC San Pedro Sula - The Players 3:0

46e minuut.
Daar is Pogorzelski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pogorzelski passt de bal zonder na te denken. Daar is Bəşiroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amerighi is nu in balbezit. Amerighi draait met de bal, schiet en ... Pyykölä kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC San Pedro Sula - The Players 4:0

49e minuut.
Amerighi is nu in balbezit. Amerighi passt de bal met de wreef. Marmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Marmann draait met de bal, schiet en ... Pyykölä maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC San Pedro Sula - The Players 5:0

55e minuut.
Corrales speelt de bal door. Bəşiroğlu rent richting de bal. Iorgulescu is nu in balbezit. Iorgulescu haalt uit met een fantastische trap. Béjar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC San Pedro Sula - The Players 5:1

60e minuut.
Jeffs rent richting de bal. Cano onderschept slim de pass. Cano geeft een hoge lob. Pogorzelski controleert de bal met de borst. Pogorzelski haalt uit met een fantastische trap. Béjar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Osorio is nu in balbezit. Osorio passt de bal in één keer door. Pogorzelski is nu in balbezit. Pogorzelski draait met de bal, schiet en ... Dzienisz probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Fuentes is nu in balbezit. Fuentes met een sublieme pass. Amerighi is nu in balbezit. Amerighi schiet op doel. Pyykölä maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC San Pedro Sula - The Players 6:1

77e minuut.
Osorio is nu in balbezit. Cruceanu onderschept slim de pass. Cruceanu passt de bal met de wreef. Jeffs is nu in balbezit. Jeffs geeft een lange en hoge pass. Pyykölä bokst de bal weg. Fuentes rent richting de bal. Fuentes draait met de bal, schiet en ... Pyykölä werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC San Pedro Sula - The Players 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC San Pedro Sula 49%, The Players 51%.
FC San Pedro Sula - The Players 7:1