Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Delfines Lobos Victoria Galácticos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.4
average Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Frejie is nu in balbezit. Macia onderschept slim de pass. Mercedes rent richting de bal. Mercedes draait met de bal, schiet en ... Portillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delfines Lobos - Victoria Galácticos 0:1

3e minuut.
Fu trapt de bal weg van het doel. Juarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chain schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chain krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Mercedes draait met de bal, schiet en ... Angel bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado onderschept slim de pass. Salgado geeft een lange en hoge pass. Macia springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Reyes rent richting de bal. Juarez onderschept slim de pass. Juarez met een sublieme pass. Ayala is nu in balbezit. Ayala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz geeft een hoge lob. Macia kopt de bal weg. Mercedes is nu in balbezit. Mercedes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Salgado probeert de bal aan de voet te houden. Mercedes probeert naar een medespeler te passen. Fu heeft problemen om de bal te vangen. Macia verovert de bal door een tackle van achteren. Macia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Frejie de bal. Mercedes rent richting de bal. Mercedes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Juarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Juarez passt de bal met de wreef. Ayala is nu in balbezit. Ayala schiet op doel. Maas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Delfines Lobos - Victoria Galácticos 1:1

39e minuut.
Salgado met een snelle inworp. Reyes is nu in balbezit. Juarez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Juarez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delfines Lobos 53%, Victoria Galácticos 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Delfines Lobos - Victoria Galácticos 1:1

59e minuut.
Angel kopt de bal weg. Chain geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kafie de bal. Macia rent richting de bal. Macia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Portillo met een harde bal richting middenveld. Chain kopt de bal weg. Mercedes rent richting de bal. Mercedes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Delfines Lobos - Victoria Galácticos 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delfines Lobos 50%, Victoria Galácticos 50%.
Delfines Lobos - Victoria Galácticos 1:2