Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Green Monster 0704 Rápidos Felinos
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.6 gemiddelde waardering 18.7
matig Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Bueso heeft problemen om de bal te vangen. Bocanegra rent richting de bal. Bueso onderschept slim de pass. Bueso draait met de bal, schiet en ... Pacheco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Monster 0704 - Rápidos Felinos 0:1

4e minuut.
Galeas verovert de bal door een tackle van achteren. Chinchilla verovert de bal door een tackle van achteren. Chinchilla geeft een hoge lob. Sirisayun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirisayun draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Purrunga is nu in balbezit. Arauz onderschept slim de pass. Daar is Sirisayun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sirisayun draait met de bal, schiet en ... Mejia verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Tenu onderschept slim de pass. Tenu speelt de bal door. Salas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sirisayun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirisayun draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Monster 0704 50%, Rápidos Felinos 50%.
Green Monster 0704 - Rápidos Felinos 0:1

48e minuut.
Arauz draait met de bal, schiet en ... Aguirre is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stoenescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sirisayun rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Green Monster 0704 - Rápidos Felinos 1:1

59e minuut.
Bocanegra is nu in balbezit. Galeas begaat een overtreding. Bocanegra raakt geblesseerd tijdens het duel. Petriş zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mitran rent richting de bal. Arauz is nu in balbezit. Arauz draait met de bal, schiet en ... Juarez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Monster 0704 - Rápidos Felinos 2:1

64e minuut.
Stoenescu is nu in balbezit. Stoenescu geeft de bal voor. Sirisayun bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitran rent richting de bal. Mitran draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Salas onderschept slim de pass. Salas probeert naar een medespeler te passen. Mitran is nu in balbezit. Sirisayun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirisayun haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Monster 0704 - Rápidos Felinos 3:1

72e minuut.
Mitran passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Arauz de bal. Purrunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arauz onderschept slim de pass. Arauz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Salas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Galeas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galeas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Abad is nu in balbezit. Arauz rent richting de bal. Arauz speelt de bal door. Mitran rent richting de bal. Mitran draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Galeas is nu in balbezit. Salas onderschept slim de pass. Salas passt de bal in één keer door. Sirisayun rent richting de bal. Sirisayun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Agurcia rent richting de bal. Agurcia speelt de bal door. Salas is nu in balbezit. Sirisayun is nu in balbezit. Sirisayun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Monster 0704 39%, Rápidos Felinos 61%.
Green Monster 0704 - Rápidos Felinos 3:1