Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Verdes Traidores Green Monster 0704
Normal Tactiek 433
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.6 gemiddelde waardering 24.8
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Inworp. Stoenescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cardenas is nu in balbezit. Mitran verovert de bal door een tackle van achteren. Mitran geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Inworp. Chinchilla met de inworp. Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Arauz onderschept slim de pass. Arauz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz onderschept slim de pass. Cruz passt de bal zonder na te denken. Sanchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchez schiet op doel. Pacheco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Petriş geeft de bal voor. Sirisayun kopt de bal weg. Williams is nu in balbezit. Arauz verovert de bal door een tackle van achteren. Arauz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Stoenescu rent richting de bal. Stoenescu met een sublieme pass. Cerritos rent richting de bal. Mitran onderschept slim de pass. Mitran probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco passt de bal met de wreef. Sanchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Cruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verdes Traidores 49%, Green Monster 0704 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Verdes Traidores - Green Monster 0704 0:0

61e minuut.
Tenu passt de bal in één keer door. Chinchilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinchilla passt de bal in één keer door. Sanchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Cardenas passt de bal met de wreef. Sanchez is nu in balbezit. Sanchez passt de bal zonder na te denken. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Carrasco kopt de bal weg. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas passt de bal in één keer door. Sirisayun rent richting de bal. Sirisayun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Verdes Traidores - Green Monster 0704 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verdes Traidores 47%, Green Monster 0704 53%.
Verdes Traidores - Green Monster 0704 0:1