Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rudos Universales Locos Navajas
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20.2
slecht Schieten matig
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Moradel rent richting de bal. Moradel geeft de bal voor. Garay kopt de bal weg. Bardales bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardales haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ulloa is nu in balbezit. Lean onderschept slim de pass. Lean passt de bal zonder na te denken. Alcantara geeft een hoge lob. Fletes kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Alcantara onderschept slim de pass. Fletes is nu in balbezit. Fletes passt de bal met de wreef. Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Garay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Facuse speelt de bal door. Canizales is nu in balbezit. Ortega rent richting de bal. Canizales verovert de bal door een tackle van achteren. Canizales schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudos Universales 52%, Locos Navajas 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rudos Universales - Locos Navajas 0:0

54e minuut.
Salgado is nu in balbezit. Fletes onderschept slim de pass. Fletes met een sublieme pass. Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Garay haalt uit met een fantastische trap. Gallardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudos Universales - Locos Navajas 0:1

59e minuut.
Rene is nu in balbezit. Rene geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Del Valle de bal onder controle te krijgen. Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Garay draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudos Universales - Locos Navajas 0:2

62e minuut.
Cano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Almendra komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Lean geeft een lange en hoge pass. Fletes met een sublieme pass. Klungelig pakt Osorto de bal. Garay rent richting de bal. Garay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudos Universales - Locos Navajas 0:3

65e minuut.
Rene kopt de bal weg. Garay is nu in balbezit. Daar is Fletes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fletes haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Osorto de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Bardales is nu in balbezit. Fletes is nu in balbezit. Fletes passt de bal met de wreef. Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Garay haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudos Universales - Locos Navajas 0:4

77e minuut.
Arita geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bardales zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Almendra rent richting de bal. Almendra haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudos Universales - Locos Navajas 1:4

80e minuut.
Facuse passt de bal zonder na te denken. Moradel heeft problemen om de bal te vangen. Canizales is nu in balbezit. Canizales schiet op doel. Moradel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudos Universales 46%, Locos Navajas 54%.
Rudos Universales - Locos Navajas 1:4