Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Galácticos Locos Navajas
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.3 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Macia is nu in balbezit. Rene rent richting de bal. Macia onderschept slim de pass. Mercedes rent richting de bal. Mercedes schiet op doel. Alfaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Cabrera probeert de bal aan de voet te houden. Fletes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fletes passt de bal met de wreef. Alcantara rent richting de bal. Alcantara geeft de bal voor. Maas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Reyes verovert de bal door een tackle van achteren. Reyes passt de bal met de wreef. Cabrera is nu in balbezit. Alcantara geeft de bal voor. Klungelig pakt Licona de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Rene bereikt de bal nog maar net als eerste. Rene met een sublieme pass. Bobadilla rent richting de bal. Mercedes verovert de bal door een tackle van achteren. Mercedes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Cabrera probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Alcantara met de inworp. Fletes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fletes geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Handal met de inworp. Mercedes rent richting de bal. Mercedes speelt de bal door. Macia bereikt de bal nog maar net als eerste. Macia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Galácticos - Locos Navajas 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Galácticos 45%, Locos Navajas 55%.
Victoria Galácticos - Locos Navajas 1:0

55e minuut.
Mercedes onderschept slim de pass. Mercedes geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sabillon de bal onder controle te krijgen. Macia bereikt de bal nog maar net als eerste. Macia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Mercedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mercedes. Mercedes krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Reyes passt de bal in één keer door. Mercedes rent richting de bal. Mercedes passt de bal in één keer door. Macia is nu in balbezit. Macia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Klungelig pakt Fletes de bal. Fletes geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Cabrera de bal onder controle te krijgen. Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Garay schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Chain passt de bal met de wreef. Mercedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Moradel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercedes onderschept slim de pass. Mercedes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Galácticos - Locos Navajas 2:0

82e minuut.
Fletes rent richting de bal. Fletes speelt de bal door. Mercedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Rene verovert de bal door een tackle van achteren. Rene geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Salgado onderschept slim de pass. Salgado geeft een hoge lob. Sabillon heeft problemen om de bal te vangen. Macia is nu in balbezit. Macia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Galácticos - Locos Navajas 3:0

85e minuut.
Alcantara rent richting de bal. Alcantara geeft de bal voor. Gallardo probeert de bal met de borst te controleren. Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Garay draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Galácticos 48%, Locos Navajas 52%.
Victoria Galácticos - Locos Navajas 3:0