Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rudos Universales Victoria Galácticos
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.3 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Chain bereikt de bal nog maar net als eerste. Chain geeft een hoge lob. Macia rent richting de bal. Macia draait met de bal, schiet en ... Gallardo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudos Universales - Victoria Galácticos 0:1

15e minuut.
Aceituno raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ulloa komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Chain bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Valle verovert de bal door een tackle van achteren. Del Valle passt de bal zonder na te denken. Canizales is nu in balbezit. Canizales haalt uit met een fantastische trap. Maas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cano rent richting de bal. Canizales bereikt de bal nog maar net als eerste. Canizales schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Salgado kopt de bal weg. Reyes speelt de bal door. Osorto bereikt de bal nog maar net als eerste. Macia verovert de bal door een tackle van achteren. Macia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Na een snelle pass probeert Facuse de bal onder controle te krijgen. Macia bereikt de bal nog maar net als eerste. Macia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Mercedes geeft de bal voor. Ulloa kopt de bal weg. De Gregorio heeft problemen om de bal te vangen. Mercedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercedes geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Reyes speelt de bal door. Osorto bereikt de bal nog maar net als eerste. Macia onderschept slim de pass. Macia draait met de bal, schiet en ... Gallardo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ulloa met een sublieme pass. Gallardo heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudos Universales - Victoria Galácticos 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudos Universales 52%, Victoria Galácticos 48%.
Rudos Universales - Victoria Galácticos 0:2

47e minuut.
Cano rent richting de bal. Cano passt de bal in één keer door. Canizales bereikt de bal nog maar net als eerste. Canizales haalt uit met een fantastische trap. Cueva probeert de bal aan de voet te houden. Maas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudos Universales - Victoria Galácticos 1:2

50e minuut.
Sabillon is nu in balbezit. Sabillon geeft de bal voor. Reyes geeft de bal voor. Macia bereikt de bal nog maar net als eerste. Macia schiet op doel. Paal!

63e minuut.
Cabrera met een snelle inworp. Reyes probeert naar een medespeler te passen. Mercedes rent richting de bal. Macia is nu in balbezit. Macia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Gallardo rent richting de bal. Canizales onderschept slim de pass. Canizales passt de bal in één keer door. Bardales bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardales geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Klungelig pakt De Gregorio de bal. Mercedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Valle is nu in balbezit. Mercedes onderschept slim de pass. Mercedes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudos Universales 52%, Victoria Galácticos 48%.
Rudos Universales - Victoria Galácticos 1:2