Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horribles Cocoteros Turtle Hermit Sport School
Normal Tactiek 343
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 30.2
poor Schieten average
poor Passen average
weak Verdedigen weak


15e minuut.
Padilla met een sublieme pass. Siu Ki probeert naar een medespeler te passen. Osmanov is nu in balbezit. Zablah is nu in balbezit. Zablah draait met de bal, schiet en ... Coto bokst de bal weg.

22e minuut.
Padilla passt de bal zonder na te denken. Almendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendra speelt de bal door. Zablah rent richting de bal. Zablah schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Horribles Cocoteros - Turtle Hermit Sport School 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horribles Cocoteros 60%, Turtle Hermit Sport School 40%.
Horribles Cocoteros - Turtle Hermit Sport School 0:1

48e minuut.
Vigil kopt de bal weg. Klungelig pakt Granados de bal. Almendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendra schiet op doel. Hara heeft problemen om de bal te vangen. Coto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Zablah is nu in balbezit. Zablah passt de bal met de wreef. Osmanov probeert naar een medespeler te passen. Almendra rent richting de bal. Almendra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Coto met een harde bal richting middenveld. Bustamante kopt de bal weg. Vargas probeert de bal aan de voet te houden. Almendra is nu in balbezit. Almendra geeft een lange en hoge pass. Coto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Klungelig pakt Granillo de bal. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla passt de bal zonder na te denken. Zablah rent richting de bal. Zablah haalt uit met een fantastische trap. Coto bokst de bal weg.

69e minuut.
Bustamante passt de bal zonder na te denken. Osmanov speelt de bal door. Klungelig pakt Zablah de bal. Almendra is nu in balbezit. Almendra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Borjas geeft een hoge lob. Zablah bereikt de bal nog maar net als eerste. Granillo begaat een overtreding. Granillo krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Maas passt de bal met de wreef. Padilla rent richting de bal. Padilla passt de bal zonder na te denken. Almendra is nu in balbezit. Almendra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horribles Cocoteros 55%, Turtle Hermit Sport School 45%.
Horribles Cocoteros - Turtle Hermit Sport School 0:1