Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Burros Ladrones Vida Cocoteros
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Daar is Amaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Midence rent richting de bal. Midence passt de bal met de wreef. Alvarenga is nu in balbezit. Alvarenga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Midence rent richting de bal. Midence passt de bal met de wreef. Sierra rent richting de bal. Duarte rent richting de bal. Duarte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Lanza geeft een hoge lob. Merrian heeft problemen om de bal te vangen. Alas begaat een overtreding. Alas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burros Ladrones 53%, Vida Cocoteros 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Burros Ladrones - Vida Cocoteros 0:0

62e minuut.
Midence passt de bal in één keer door. De León is nu in balbezit. Lanza begaat een overtreding. Lanza krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Tejada geeft de bal voor. Inworp. Pavón met de inworp. Midence bereikt de bal nog maar net als eerste. Midence passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Alas passt de bal in één keer door. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maas krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Zepeda kopt de bal weg. Sierra kan de bal niet met de borst controleren. Elvir bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierra onderschept slim de pass. Sierra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Burros Ladrones - Vida Cocoteros 1:0

83e minuut.
Pavón is nu in balbezit. Pavón passt de bal zonder na te denken. Midence is nu in balbezit. Midence haalt uit met een fantastische trap. Tejada probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. De León neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alvarenga rent richting de bal. Alvarenga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Burros Ladrones - Vida Cocoteros 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burros Ladrones 53%, Vida Cocoteros 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Burros Ladrones - Vida Cocoteros 1:1