Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Universales Malvados Reyes
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.2
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen tragic


5e minuut.
Dacarett rent richting de bal. Dacarett speelt de bal door. Guillen heeft problemen om de bal te vangen. Guillen haalt uit met een fantastische trap. Espinal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Alvarado is nu in balbezit. Merrian onderschept slim de pass. Santos is nu in balbezit. Santos draait met de bal, schiet en ... Castillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Klungelig pakt Guillen de bal. Avalos verovert de bal door een tackle van achteren. Avalos passt de bal zonder na te denken. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos haalt uit met een fantastische trap. Castillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Lagos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dacarett is nu in balbezit. Avalos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dacarett raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Dacarett neemt zijn aanloop. Rene bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Universales - Malvados Reyes 1:0

35e minuut.
Guillen rent richting de bal. Avalos rent richting de bal. Avalos passt de bal zonder na te denken. Guillen rent richting de bal. Guillen draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Universales - Malvados Reyes 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Universales 39%, Malvados Reyes 61%.
Victoria Universales - Malvados Reyes 2:0

52e minuut.
Montes geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bocanegra met de inworp. Santos is nu in balbezit. Santos schiet op doel. Paal!

55e minuut.
Guillen heeft problemen om de bal te vangen. Guillen passt de bal met de wreef. Andino controleert de bal met de borst. Dacarett is nu in balbezit. Dacarett haalt uit met een fantastische trap. Paal! Avalos heeft problemen om de bal te vangen. Dacarett is nu in balbezit. Dacarett schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Rene trapt de bal weg. Alvarado heeft problemen om de bal te vangen. Avalos verovert de bal door een tackle van achteren. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Merrian rent richting de bal. Merrian draait met de bal, schiet en ... Castillo bokst de bal weg.

80e minuut.
Bocanegra rent richting de bal. Bocanegra probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Montes de bal onder controle te krijgen. Merrian is nu in balbezit. Merrian haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Universales 65%, Malvados Reyes 35%.
Victoria Universales - Malvados Reyes 2:0