Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bravos Cuervos Turtle Hermit Sport School
Normal Tactiek 343
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 32.2
unsatisfactory Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Canales geeft een lange en hoge pass. Zablah is nu in balbezit. Galo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Galo krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Almendra geeft een hoge lob. Klungelig pakt Osmanov de bal. Zablah is nu in balbezit. Zablah schiet op doel. Carías maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravos Cuervos - Turtle Hermit Sport School 0:1

26e minuut.
Vigil geeft een hoge lob. Oyuela rent richting de bal. Padilla speelt de bal door. Osmanov rent richting de bal. Osmanov geeft de bal voor. Paal!

35e minuut.
D´costa is nu in balbezit. Siu Ki onderschept slim de pass. Siu Ki met een sublieme pass. Oyuela rent richting de bal. Oyuela geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Padilla met een sublieme pass. Osmanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanov geeft een lange en hoge pass. Zablah heeft problemen om de bal te vangen. Zablah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravos Cuervos - Turtle Hermit Sport School 0:2

40e minuut.
Almendra onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galo. Almendra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vigil zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Guifarro heeft problemen om de bal te vangen. Zablah is nu in balbezit. Zablah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bravos Cuervos 64%, Turtle Hermit Sport School 36%.
Bravos Cuervos - Turtle Hermit Sport School 0:2

61e minuut.
Siu Ki bereikt de bal nog maar net als eerste. Guifarro is nu in balbezit. Siu Ki onderschept slim de pass. Daar is Siu Ki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siu Ki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Nazar rent richting de bal. Komočar onderschept slim de pass. Komočar probeert naar een medespeler te passen. Siu Ki is nu in balbezit. Siu Ki geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Sierra rent richting de bal. Almendra verovert de bal door een tackle van achteren. Almendra probeert naar een medespeler te passen. Osmanov is nu in balbezit. Osmanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bravos Cuervos 63%, Turtle Hermit Sport School 37%.
Bravos Cuervos - Turtle Hermit Sport School 0:2