Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malvados Reyes Vida Cocoteros
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 16.1
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
tragisch Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Merrian speelt de bal door. Andino bereikt de bal nog maar net als eerste. Andino met een sublieme pass. Merrian is nu in balbezit. Merrian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Malvados Reyes - Vida Cocoteros 1:0

7e minuut.
Santos onderschept slim de pass. Santos passt de bal zonder na te denken. Merrian is nu in balbezit. Merrian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Malvados Reyes - Vida Cocoteros 2:0

9e minuut.
Vargas passt de bal in één keer door. Andino is nu in balbezit. Andino passt de bal met de wreef. Alvarenga rent richting de bal. Alvarenga schiet op doel. Rene verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Elvir rent richting de bal. Santos is nu in balbezit. Elvir rent richting de bal. Santos onderschept slim de pass. Santos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Licona is nu in balbezit. Licona passt de bal zonder na te denken. Santos controleert de bal met de borst. Merrian rent richting de bal. Merrian schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Vargas geeft de bal voor. Inworp. Licona met een snelle inworp. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Elvir onderschept slim de pass. Midence bereikt de bal nog maar net als eerste. Midence passt de bal in één keer door. Alvarenga bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarenga haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malvados Reyes - Vida Cocoteros 2:1

40e minuut.
Avalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Avalos speelt de bal door. Santos rent richting de bal. Merrian rent richting de bal. Merrian schiet op doel. Hara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malvados Reyes 42%, Vida Cocoteros 58%.
Malvados Reyes - Vida Cocoteros 2:1

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abrego met de inworp. Elvir met een sublieme pass. Midence is nu in balbezit. Midence draait met de bal, schiet en ... Rene verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Elvir heeft problemen om de bal te vangen. Elvir passt de bal zonder na te denken. Andino rent richting de bal. Midence is nu in balbezit. Midence schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Alvarenga rent richting de bal. Alvarenga schiet op doel. Espinal verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Andino passt de bal met de wreef. Avalos rent richting de bal. Alvarenga maakt een afschuwelijke overtreding. Alvarenga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malvados Reyes 60%, Vida Cocoteros 40%.
Malvados Reyes - Vida Cocoteros 2:1