Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Universales Burros Ladrones
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen weak


1e minuut.
Yanes geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maas met de inworp. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte geeft de bal voor. Castillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sierra is nu in balbezit. Sierra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Universales - Burros Ladrones 0:1

3e minuut.
Zepeda met een sublieme pass. Alas bereikt de bal nog maar net als eerste. Alas passt de bal in één keer door. Sierra rent richting de bal. Sierra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Alas is nu in balbezit. Alas passt de bal in één keer door. Sierra is nu in balbezit. Duarte rent richting de bal. Duarte draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Lagos onderschept slim de pass. Lagos speelt de bal door. Guillen is nu in balbezit. Guillen draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Enamorado de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Victoria Universales - Burros Ladrones 1:1

26e minuut.
Zelaya heeft problemen om de bal te vangen. Alas onderschept slim de pass. Alas speelt de bal door. Maas rent richting de bal. Maas geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Daar is Alvarado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte probeert naar een medespeler te passen. Sierra is nu in balbezit. Sierra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Universales - Burros Ladrones 1:2

38e minuut.
Dacarett rent richting de bal. Dacarett geeft een hoge lob. Garay rent richting de bal. Garay draait met de bal, schiet en ... Tejada speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Victoria Universales - Burros Ladrones 2:2

41e minuut.
Lagos probeert naar een medespeler te passen. Guillen rent richting de bal. Dacarett is nu in balbezit. Dacarett haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Universales 62%, Burros Ladrones 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Victoria Universales - Burros Ladrones 2:2

46e minuut.
Amaya is nu in balbezit. Amaya passt de bal met de wreef. Tejada bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillen bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Universales - Burros Ladrones 3:2

55e minuut.
Chacon geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duarte rent richting de bal. Duarte schiet op doel. Castillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Victoria Universales - Burros Ladrones 3:3

57e minuut.
Sierra passt de bal in één keer door. Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Maas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maas krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Chacon geeft een lange en hoge pass. Núñez rent richting de bal. Lagos begaat een overtreding. Lagos krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Alas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duarte rent richting de bal. Alvarado legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Duarte is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Duarte neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Universales - Burros Ladrones 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Universales 54%, Burros Ladrones 46%.
Victoria Universales - Burros Ladrones 3:4