Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horribles Cocoteros Bravos Cuervos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.7
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


9e minuut.
Guifarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado verovert de bal door een tackle van achteren. Salgado met een sublieme pass. Facuse is nu in balbezit. Facuse draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Facuse is nu in balbezit. Simon is nu in balbezit. Salgado onderschept slim de pass. Facuse rent richting de bal. Facuse haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Melendez bereikt de bal nog maar net als eerste. Melendez speelt de bal door. Facuse is nu in balbezit. Facuse schiet op doel. Simon probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Melendez zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Horribles Cocoteros - Bravos Cuervos 1:0

36e minuut.
Sierra speelt de bal door. Canales rent richting de bal. Canales probeert naar een medespeler te passen. Nazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazar draait met de bal, schiet en ... Coto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
D´costa verovert de bal door een tackle van achteren. D´costa geeft een hoge lob. Canales springt en kopt de bal. Klungelig pakt Serrano de bal. Serrano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horribles Cocoteros 54%, Bravos Cuervos 46%.
Horribles Cocoteros - Bravos Cuervos 1:0

64e minuut.
Klungelig pakt Alonzo de bal. Facuse is nu in balbezit. Facuse haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Simon de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horribles Cocoteros - Bravos Cuervos 2:0

74e minuut.
Granados speelt de bal door. Hara bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano rent richting de bal. Nazar is nu in balbezit. Nazar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Oyuela probeert naar een medespeler te passen. D´costa is nu in balbezit. D´costa geeft een hoge lob. Nazar is nu in balbezit. Nazar schiet op doel. Coto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Oyuela controleert de bal met de borst. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado passt de bal zonder na te denken. Nazar is nu in balbezit. Nazar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horribles Cocoteros 53%, Bravos Cuervos 47%.
Horribles Cocoteros - Bravos Cuervos 2:0