Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turtle Hermit Sport School Olimpia Carroñeros
343 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.9 gemiddelde waardering 18
average Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


13e minuut.
Ayala verovert de bal door een tackle van achteren. Padilla onderschept slim de pass. Padilla passt de bal met de wreef. Osmanov rent richting de bal. Osmanov draait met de bal, schiet en ... Pavón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Osmanov is nu in balbezit. Osmanov schiet op doel. Pavón maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turtle Hermit Sport School - Olimpia Carroñeros 1:0

14e minuut.
Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar probeert naar een medespeler te passen. Aceituno is nu in balbezit. Almendra rent richting de bal. Almendra passt de bal zonder na te denken. Pavón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Vigil onderschept slim de pass. Vigil met een sublieme pass. Zablah rent richting de bal. Zablah schiet op doel. Pavón maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Osmanov met een sublieme pass. Zablah is nu in balbezit. Ayala verovert de bal door een tackle van achteren. Almendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Turtle Hermit Sport School - Olimpia Carroñeros 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turtle Hermit Sport School 43%, Olimpia Carroñeros 57%.
Turtle Hermit Sport School - Olimpia Carroñeros 2:0

57e minuut.
Canizales is nu in balbezit. Canizales passt de bal zonder na te denken. Aguilar heeft problemen om de bal te vangen. Kafie bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Turtle Hermit Sport School - Olimpia Carroñeros 2:1

65e minuut.
Doeltrap. Pavón trapt de bal weg van het doel. Bustamante kopt de bal weg. Almendra is nu in balbezit. Almendra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Bustamante heeft problemen om de bal te vangen. Padilla is nu in balbezit. Padilla probeert naar een medespeler te passen. Zablah is nu in balbezit. Zablah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Turtle Hermit Sport School - Olimpia Carroñeros 3:1

82e minuut.
Fortín verovert de bal door een tackle van achteren. Fortín passt de bal met de wreef. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turtle Hermit Sport School 35%, Olimpia Carroñeros 65%.
Turtle Hermit Sport School - Olimpia Carroñeros 3:1