Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Locos Felinos Libelulas Halcones
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


11e minuut.
Acosta geeft een lange en hoge pass. Larios is nu in balbezit. Larios passt de bal zonder na te denken. De León is nu in balbezit. De León haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Chinchilla passt de bal met de wreef. Discua rent richting de bal. Met opzet legt Galo zijn tegenspeler op de grond. Galo krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Bardales rent richting de bal. Cordón onderschept slim de pass. Cordón passt de bal met de wreef. Benedit rent richting de bal. Benedit draait met de bal, schiet en ... Garay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Simon geeft een hoge lob. Matta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordón begaat een overtreding. Matta raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Matta kan niet meer verder spelen. Aviles komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locos Felinos 58%, Libelulas Halcones 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Locos Felinos - Libelulas Halcones 0:0

47e minuut.
Cordón is nu in balbezit. Casco bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cordón. Cordón krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Aviles is nu in balbezit. Aviles geeft de bal voor. Daar is Moreno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De León is nu in balbezit. De León schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Casco rent richting de bal. Cordón bereikt de bal nog maar net als eerste. Benedit bereikt de bal nog maar net als eerste. Benedit draait met de bal, schiet en ... Garay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Locos Felinos - Libelulas Halcones 0:1

66e minuut.
Bardales geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cordón is nu in balbezit. Cordón geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Garay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Larios geeft een hoge lob. Diego rent richting de bal. De León onderschept slim de pass. De León draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Acosta onderschept slim de pass. Acosta met een sublieme pass. De León is nu in balbezit. De León draait met de bal, schiet en ... Castellanos probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Castellanos trapt de bal weg van het doel. Casco kopt de bal weg. Lopez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Adriano rent richting de bal. Adriano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locos Felinos 44%, Libelulas Halcones 56%.
Locos Felinos - Libelulas Halcones 0:1