Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Verdes Meloneros Victoria Universales
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Dacarett onderschept slim de pass. Alvarenga rent richting de bal. Alvarenga passt de bal in één keer door. Dacarett bereikt de bal nog maar net als eerste. Dacarett haalt uit met een fantastische trap. Santos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Guillen is nu in balbezit. Guillen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Garay geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Calderon de bal onder controle te krijgen. Guillen is nu in balbezit. Guillen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Baca verovert de bal door een tackle van achteren. Canizales is nu in balbezit. Baca is nu in balbezit. Baca draait met de bal, schiet en ... Castillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

27e minuut.
Castillo speelt de bal door. Dacarett controleert de bal met de borst. Met opzet legt Fiallos zijn tegenspeler op de grond. Fiallos krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Alvarenga geeft de bal voor. Inworp. Garay met de inworp. Dacarett rent richting de bal. Dacarett schiet op doel. Santos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Vasquez met een sublieme pass. Canizales bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado rent richting de bal. Canizales bereikt de bal nog maar net als eerste. Canizales draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Zelaya onderschept slim de pass. Zelaya probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Glody de bal. Baca verovert de bal door een tackle van achteren. Baca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Verdes Meloneros - Victoria Universales 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verdes Meloneros 50%, Victoria Universales 50%.
Verdes Meloneros - Victoria Universales 1:0

67e minuut.
Alvarado is nu in balbezit. Alvarado passt de bal in één keer door. Alvarenga is nu in balbezit. Guillen bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Chacon met een snelle inworp. Daar is Zelaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zelaya passt de bal zonder na te denken. Baca is nu in balbezit. Baca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verdes Meloneros 53%, Victoria Universales 47%.
Verdes Meloneros - Victoria Universales 1:0