Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CH Avorasados los pacuisños
Normal Tactiek SImpleza
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 28.2
matig Schieten redelijk
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Zapata geeft de bal voor. Videa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz maakt een afschuwelijke overtreding. Ruiz krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Ruiz met een sublieme pass. Rovelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafati is nu in balbezit. Rovelo verovert de bal door een tackle van achteren. Rovelo draait met de bal, schiet en ... Yu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CH Avorasados - los pacuisños 0:1

5e minuut.
Agüero is nu in balbezit. Agüero passt de bal met de wreef. Rovelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovelo draait met de bal, schiet en ... Yu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CH Avorasados - los pacuisños 0:2

9e minuut.
Cole rent richting de bal. Cole passt de bal in één keer door. Ruiz is nu in balbezit. Rovelo is nu in balbezit. Rovelo haalt uit met een fantastische trap. Yu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Zapata verovert de bal door een tackle van achteren. Zapata geeft een lange en hoge pass. Rovelo is nu in balbezit. Rovelo schiet op doel. Yu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CH Avorasados - los pacuisños 0:3

33e minuut.
Rovelo is nu in balbezit. Zapata rent richting de bal. Ruiz is nu in balbezit. Ruiz draait met de bal, schiet en ... Yu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CH Avorasados - los pacuisños 0:4

38e minuut.
Arrázola probeert naar een medespeler te passen. Cole met een sublieme pass. Rovelo rent richting de bal. Rovelo haalt uit met een fantastische trap. Yu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Cole geeft de bal voor. Rovelo rent richting de bal. Simon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rovelo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cole legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
CH Avorasados - los pacuisños 0:5

42e minuut.
Flores met een snelle inworp. Klungelig pakt Purrunga de bal. Zapata met een sublieme pass. Rovelo is nu in balbezit. Rovelo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CH Avorasados 63%, los pacuisños 37%.
CH Avorasados - los pacuisños 0:5

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Agüero de bal onder controle te krijgen. Agüero geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kafati de bal. Rovelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovelo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CH Avorasados - los pacuisños 0:6

54e minuut.
Ruiz is nu in balbezit. Cole is nu in balbezit. Cole passt de bal met de wreef. Rovelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovelo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trujillo komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Inworp. Coca komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Deras komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Inworp. Trujillo met de inworp. Deras geeft de bal voor. Rovelo springt en kopt de bal. Yu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Klungelig pakt Cole de bal. Cole probeert naar een medespeler te passen. Agüero rent richting de bal. Agüero geeft de bal voor. Rovelo springt en kopt de bal. Yu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Zuniga geeft een hoge lob. Agüero is nu in balbezit. Agüero passt de bal in één keer door. Rovelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovelo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Cole heeft problemen om de bal te vangen. Cole passt de bal in één keer door. Deras rent richting de bal. Daar is Deras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deras draait met de bal, schiet en ... Yu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rovelo rent richting de bal. Rovelo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CH Avorasados - los pacuisños 0:7

75e minuut.
Melgar komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Agüero is nu in balbezit. Agüero geeft een hoge lob. Zuniga kopt de bal weg. Rovelo is nu in balbezit. Rovelo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Chacon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Flores rent richting de bal. Chacon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chacon krijgt een gele kaart. Flores raakt geblesseerd tijdens het duel. Cansino komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CH Avorasados 67%, los pacuisños 33%.
CH Avorasados - los pacuisños 0:7