Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC. OLIPIÄ Corosal Carroñeros
433 Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Briceño is nu in balbezit. Briceño geeft een lange en hoge pass. Williams is nu in balbezit. Hedman verovert de bal door een tackle van achteren. Hedman geeft de bal voor. Vides probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Galeano speelt de bal door. Herrera rent richting de bal. Herrera geeft de bal voor. Gaitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC. OLIPIÄ - Corosal Carroñeros 1:0

21e minuut.
Baldemar verovert de bal door een tackle van achteren. Baldemar probeert naar een medespeler te passen. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada schiet op doel. Ochoa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC. OLIPIÄ - Corosal Carroñeros 1:1

34e minuut.
Hedman is nu in balbezit. Galeano verovert de bal door een tackle van achteren. Galeano met een sublieme pass. Estrada is nu in balbezit. Estrada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Galeano geeft een hoge lob. Williams rent richting de bal. Williams met een sublieme pass. Estrada is nu in balbezit. Estrada haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Daar is Escoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Huete. Huete krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Baldemar passt de bal zonder na te denken. Escoto is nu in balbezit. Cerna is nu in balbezit. Escoto onderschept slim de pass. Escoto draait met de bal, schiet en ... Ochoa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Celix geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alfaro met de inworp. Klungelig pakt Escoto de bal. Escoto geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. OLIPIÄ 58%, Corosal Carroñeros 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC. OLIPIÄ - Corosal Carroñeros 1:1

50e minuut.
Estrada passt de bal zonder na te denken. Galeano is nu in balbezit. Galeano geeft een hoge lob. Estrada is nu in balbezit. Estrada draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro probeert naar een medespeler te passen. Escoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada rent richting de bal. Estrada schiet op doel. Ochoa bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alfaro neemt de hoekschop. Williams springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Baldemar is nu in balbezit. Gaitan rent richting de bal. Baldemar verovert de bal door een tackle van achteren. Baldemar geeft een hoge lob. Alfaro geeft een lange en hoge pass. Ochoa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Estrada is nu in balbezit. Estrada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. OLIPIÄ - Corosal Carroñeros 1:2

76e minuut.
Bier met een sublieme pass. Gaitan rent richting de bal. Baldemar is nu in balbezit. Gaitan onderschept slim de pass. Gaitan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cerna met een snelle inworp. Daar is Jimenez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jimenez geeft een lange en hoge pass. Aplicano krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Cerna rent richting de bal. Cerna geeft een lange en hoge pass. Gaitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC. OLIPIÄ - Corosal Carroñeros 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. OLIPIÄ 64%, Corosal Carroñeros 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC. OLIPIÄ - Corosal Carroñeros 2:2