Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC. OLIPIÄ Motagua Hambrientos
433 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Moya rent richting de bal. Moya geeft een lange en hoge pass. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Aplicano onderschept slim de pass. Aplicano passt de bal zonder na te denken. Montes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio onderschept slim de pass. Rubio speelt de bal door. Zuniga rent richting de bal. Zuniga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Castillo rent richting de bal. Gaitan onderschept slim de pass. Gaitan probeert naar een medespeler te passen. Bier rent richting de bal. Bier haalt uit met een fantastische trap. Montes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aplicano bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. OLIPIÄ - Motagua Hambrientos 1:0

39e minuut.
Montes trapt de bal weg. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio speelt de bal door. Zuniga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuniga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Cerna bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerna geeft een lange en hoge pass. Inworp. Solano met de inworp. Rubio geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. OLIPIÄ 63%, Motagua Hambrientos 37%.
FC. OLIPIÄ - Motagua Hambrientos 1:0

49e minuut.
Aplicano rent richting de bal. Valeriano onderschept slim de pass. Bier onderschept slim de pass. Bier schiet op doel. Na een snelle pass probeert Figueroa de bal onder controle te krijgen. Montes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Montes trapt de bal weg. Daar is Moya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcantara speelt de bal door. Zuniga is nu in balbezit. Zuniga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. OLIPIÄ 48%, Motagua Hambrientos 52%.
FC. OLIPIÄ - Motagua Hambrientos 1:0