Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Indios Llorones CH Avorasados
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Trinidad probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rovelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rovelo passt de bal in één keer door. Almendarez is nu in balbezit. Almendarez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Garcia trapt de bal weg van het doel. Rovelo kopt de bal weg. Klungelig pakt Kafati de bal. Almendarez onderschept slim de pass. Almendarez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Coello rent richting de bal. Simon is nu in balbezit. Coello tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Coello krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Arrázola rent richting de bal. Arrázola probeert naar een medespeler te passen. Andino bereikt de bal nog maar net als eerste. Giron onderschept slim de pass. Giron schiet op doel. Brenes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indios Llorones 48%, CH Avorasados 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Indios Llorones - CH Avorasados 0:0

46e minuut.
Zuniga is nu in balbezit. Zuniga geeft de bal voor. Garcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Giron verovert de bal door een tackle van achteren. Giron draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Rovelo rent richting de bal. Rovelo passt de bal zonder na te denken. Daar is Arrázola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Macoto geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Arrázola geeft een lange en hoge pass. Hedman is nu in balbezit. Hedman geeft de bal voor. Almendarez rent richting de bal. Almendarez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Coello probeert naar een medespeler te passen. Andino geeft de bal voor. Daar is Kafati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almendarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendarez draait met de bal, schiet en ... Yu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indios Llorones 41%, CH Avorasados 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Indios Llorones - CH Avorasados 0:0