Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Relámpagos Caballeros Motagua Truenos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Núñez controleert de bal met de borst. Bandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolasco onderschept slim de pass. Nolasco draait met de bal, schiet en ... Coca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Relámpagos Caballeros - Motagua Truenos 1:0

7e minuut.
Lagos kopt de bal weg. Nolasco rent richting de bal. Nolasco passt de bal met de wreef. Mayes is nu in balbezit. Mayes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Relámpagos Caballeros - Motagua Truenos 2:0

9e minuut.
Bandes speelt de bal door. Zambrano rent richting de bal. Zambrano passt de bal zonder na te denken. Mayes is nu in balbezit. Mayes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Relámpagos Caballeros - Motagua Truenos 3:0

15e minuut.
Nolasco rent richting de bal. Nolasco probeert naar een medespeler te passen. Discua bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayes verovert de bal door een tackle van achteren. Mayes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Relámpagos Caballeros - Motagua Truenos 4:0

36e minuut.
Alonzo probeert de bal aan de voet te houden. Suazo is nu in balbezit. Suazo speelt de bal door. Klungelig pakt Garay de bal. Garay haalt uit met een fantastische trap. Rodas bokst de bal weg.

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Alonzo de bal onder controle te krijgen. Mayes rent richting de bal. Facuse bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayes verovert de bal door een tackle van achteren. Mayes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Nolasco rent richting de bal. Nolasco geeft een hoge lob. Padilla kopt de bal weg. Mayes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Relámpagos Caballeros 32%, Motagua Truenos 68%.
Relámpagos Caballeros - Motagua Truenos 4:0

61e minuut.
Núñez is nu in balbezit. Mayes verovert de bal door een tackle van achteren. Nolasco is nu in balbezit. Mayes rent richting de bal. Mayes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Relámpagos Caballeros - Motagua Truenos 5:0

72e minuut.
Suazo heeft problemen om de bal te vangen. Suazo speelt de bal door. Mayes is nu in balbezit. Nolasco rent richting de bal. Nolasco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Ayestas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayestas geeft een hoge lob. Mayes kopt de bal weg. Nolasco is nu in balbezit. Nolasco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Garay onderschept slim de pass. Garay passt de bal met de wreef. Espino bereikt de bal nog maar net als eerste. Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Garay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Relámpagos Caballeros 51%, Motagua Truenos 49%.
Relámpagos Caballeros - Motagua Truenos 5:0