Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leones Marsupiales Universidad Malignos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.7
zwak Schieten matig
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


16e minuut.
Heinz geeft een lange en hoge pass. Gaitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardales begaat een overtreding. Bardales krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Lopez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brenes probeert de bal met de borst te controleren. Brenes passt de bal zonder na te denken. Mena rent richting de bal. Mena draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Aguirre is nu in balbezit. Nazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre haalt uit met een fantastische trap. Frejie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Brenes geeft de bal voor. Castañeda is nu in balbezit. Castañeda passt de bal in één keer door. Mena is nu in balbezit. Mena draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Brenes probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Aguirre de bal onder controle te krijgen. Corea bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre rent richting de bal. Aguirre schiet op doel. Frejie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leones Marsupiales 40%, Universidad Malignos 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leones Marsupiales - Universidad Malignos 0:0

57e minuut.
Nazar is nu in balbezit. Nazar passt de bal in één keer door. Serrano is nu in balbezit. Aguirre verovert de bal door een tackle van achteren. Aguirre haalt uit met een fantastische trap. Frejie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Castañeda heeft problemen om de bal te vangen. Castañeda speelt de bal door. Contreras rent richting de bal. Contreras schiet op doel. Faraj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones Marsupiales - Universidad Malignos 0:1

71e minuut.
Zapata kopt de bal weg. Gaitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazar maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Nazar moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nazar schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

72e minuut.
Castañeda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mena is nu in balbezit. Mena speelt de bal door. Corea rent richting de bal. Corea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Brenes onderschept slim de pass. Brenes geeft de bal voor. Daar is Heinz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Aguirre passt de bal zonder na te denken. Brenes heeft problemen om de bal te vangen. Brenes probeert naar een medespeler te passen. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leones Marsupiales 56%, Universidad Malignos 44%.
Leones Marsupiales - Universidad Malignos 0:1