Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leones Matones Horribles Carroñeros
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


11e minuut.
Colindres rent richting de bal. Perdomo verovert de bal door een tackle van achteren. Perdomo geeft een hoge lob. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Gonzales passt de bal zonder na te denken. Perdomo is nu in balbezit. Colindres verovert de bal door een tackle van achteren. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ortiz rent richting de bal. Agurcia is nu in balbezit. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Fortín de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Meza speelt de bal door. Perdomo kopt de bal weg. Tercero speelt de bal door. Espinoza rent richting de bal. Espinoza schiet op doel. Arevalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Berrios heeft problemen om de bal te vangen. Berrios geeft een lange en hoge pass. Urrutia rent richting de bal. Espinoza onderschept slim de pass. Espinoza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo geeft een hoge lob. Berrios probeert de bal aan de voet te houden. Berrios speelt de bal door. Fong met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leones Matones 56%, Horribles Carroñeros 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leones Matones - Horribles Carroñeros 0:0

57e minuut.
Diego geeft de bal voor. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza rent richting de bal. Espinoza schiet op doel. Arevalo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Tercero probeert naar een medespeler te passen. Ortiz rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Matamoros neemt de hoekschop. Daar is Farach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Fong passt de bal zonder na te denken. Colindres bereikt de bal nog maar net als eerste. Colindres probeert naar een medespeler te passen. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leones Matones 37%, Horribles Carroñeros 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leones Matones - Horribles Carroñeros 0:0