Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Universidad Malignos Motagua Truenos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.2
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


7e minuut.
Chater zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandes geeft de bal voor. Klungelig pakt Garay de bal. Garay schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Chater met een snelle inworp. Lagos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagos geeft een hoge lob. Alonzo kan de bal niet met de borst controleren. Alonzo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Castañeda is nu in balbezit. Castañeda geeft een lange en hoge pass. Facuse probeert de bal aan de voet te houden. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Universidad Malignos - Motagua Truenos 1:0

40e minuut.
Gaitan geeft de bal voor. Inworp. Pineda met de inworp. Espino bereikt de bal nog maar net als eerste. Espino geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Corea speelt de bal door. Garay is nu in balbezit. Serrano rent richting de bal. Garay rent richting de bal. Garay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universidad Malignos 68%, Motagua Truenos 32%.
Universidad Malignos - Motagua Truenos 1:0

47e minuut.
Lopez rent richting de bal. Bandes rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lopez. Lopez krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Alonzo is nu in balbezit. Mena onderschept slim de pass. Mena met een sublieme pass. Castañeda heeft problemen om de bal te vangen. Castañeda geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Espino passt de bal in één keer door. Daar is Sandoval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Garay haalt uit met een fantastische trap. Sandoval probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pineda zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universidad Malignos 49%, Motagua Truenos 51%.
Universidad Malignos - Motagua Truenos 1:0