Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leones Marsupiales Relámpagos Caballeros
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.1
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


17e minuut.
Osorio is nu in balbezit. Osorio passt de bal zonder na te denken. Aguirre rent richting de bal. Aguirre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones Marsupiales - Relámpagos Caballeros 1:0

32e minuut.
Osorio heeft problemen om de bal te vangen. Zambrano rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osorio. Zambrano wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zambrano kan niet meer verder spelen. Pinto komt het veld opgelopen. Suazo met een snel genomen vrije trap. Mayes bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle rent richting de bal. Mayes onderschept slim de pass. Mayes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leones Marsupiales 48%, Relámpagos Caballeros 52%.
Leones Marsupiales - Relámpagos Caballeros 1:0

53e minuut.
Peralta is nu in balbezit. Colón rent richting de bal. Colón passt de bal zonder na te denken. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Valle geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Padilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nolasco rent richting de bal. Nolasco geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Pinto kopt de bal weg. Heinz heeft problemen om de bal te vangen. Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayes verovert de bal door een tackle van achteren. Mayes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Heinz de bal. Mayes is nu in balbezit. Mayes draait met de bal, schiet en ... Faraj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leones Marsupiales 57%, Relámpagos Caballeros 43%.
Leones Marsupiales - Relámpagos Caballeros 1:0