Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Indios Bravucones INVERGUIABLES FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
average Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Rodas geeft de bal voor. Ucles probeert de bal met de borst te controleren. Ucles passt de bal in één keer door. Grande rent richting de bal. Grande draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

11e minuut.
Sandoval rent richting de bal. Fiallos verovert de bal door een tackle van achteren. Cárcamo verovert de bal door een tackle van achteren. Cárcamo haalt uit met een fantastische trap. Sandoval probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ucles passt de bal met de wreef. Fiallos is nu in balbezit. Fiallos met een sublieme pass. Grande rent richting de bal. Grande draait met de bal, schiet en ... Coto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rodas zal de hoekschop nemen. Grande kopt de bal weg. Ucles rent richting de bal. Ucles draait met de bal, schiet en ... Lobo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Indios Bravucones - INVERGUIABLES FC 1:0

38e minuut.
Franco is nu in balbezit. Tejada verovert de bal door een tackle van achteren. Tejada met een sublieme pass. Sandoval rent richting de bal. Sandoval draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Sandoval passt de bal in één keer door. Franco speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Fiallos de bal onder controle te krijgen. Sandoval rent richting de bal. Sandoval haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indios Bravucones 52%, INVERGUIABLES FC 48%.
Indios Bravucones - INVERGUIABLES FC 1:0

65e minuut.
Flores met een snelle inworp. De León is nu in balbezit. De León geeft de bal voor. Grande bereikt de bal nog maar net als eerste. Grande draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Cárcamo is nu in balbezit. Fiallos is nu in balbezit. Cárcamo onderschept slim de pass. Cárcamo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Indios Bravucones - INVERGUIABLES FC 1:1

89e minuut.
Frejie rent richting de bal. Lobo verovert de bal door een tackle van achteren. Lobo passt de bal met de wreef. Cárcamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárcamo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indios Bravucones 57%, INVERGUIABLES FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Indios Bravucones - INVERGUIABLES FC 1:1