Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
INVERGUIABLES FC Maniáticos Caballeros
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Colindres is nu in balbezit. Zambrano onderschept slim de pass. Zambrano probeert naar een medespeler te passen. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Ferrufino is nu in balbezit. Cano onderschept slim de pass. Cano geeft een hoge lob. Klungelig pakt Carías de bal. Carías passt de bal met de wreef. Paal!
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Caso heeft problemen om de bal te vangen. Caso geeft een hoge lob. Lobo rent richting de bal. Alberto verovert de bal door een tackle van achteren. Alberto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
INVERGUIABLES FC - Maniáticos Caballeros 0:1

18e minuut.
Baquedano probeert de bal met de borst te controleren. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Baquedano zijn tegenspeler op de grond. Baquedano krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Alberto passt de bal met de wreef. Caso bereikt de bal nog maar net als eerste. Caso passt de bal met de wreef. Alberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Caso geeft een hoge lob. Carías rent richting de bal. Carías passt de bal zonder na te denken. Lara rent richting de bal. Lara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Tejada rent richting de bal. Adriano onderschept slim de pass. Adriano geeft een hoge lob. Lara rent richting de bal. Lara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INVERGUIABLES FC 57%, Maniáticos Caballeros 43%.
INVERGUIABLES FC - Maniáticos Caballeros 0:1

56e minuut.
Crespo passt de bal in één keer door. Baquedano geeft de bal voor. Del Cid is nu in balbezit. Sandoval is nu in balbezit. Sandoval haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Crespo speelt de bal door. Baquedano is nu in balbezit. Alberto begaat een overtreding. Alberto krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Cano heeft problemen om de bal te vangen. Cano geeft een lange en hoge pass. Sandoval kopt de bal weg. Colindres rent richting de bal. Colindres schiet op doel. Valle bokst de bal weg.

83e minuut.
Claros rent richting de bal. Cano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Claros is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baquedano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tejada geeft de bal voor. Klungelig pakt Sandoval de bal. Cárcamo is nu in balbezit. Cárcamo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
INVERGUIABLES FC - Maniáticos Caballeros 1:1

85e minuut.
Inworp. Baquedano met de inworp. Crespo heeft problemen om de bal te vangen. Carías bereikt de bal nog maar net als eerste. Carías geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INVERGUIABLES FC 38%, Maniáticos Caballeros 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
INVERGUIABLES FC - Maniáticos Caballeros 1:1