Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horribles Carroñeros Serpientes Bravucones
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Berrios probeert naar een medespeler te passen. Fong bereikt de bal nog maar net als eerste. Fong geeft de bal voor. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza schiet op doel. Heinz bokst de bal weg.

3e minuut.
Inworp. Gonzales met de inworp. Colindres rent richting de bal. Colindres schiet op doel. Espinoza springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horribles Carroñeros - Serpientes Bravucones 1:0

18e minuut.
Berrios verovert de bal door een tackle van achteren. Jeffs geeft een lange en hoge pass. Larios heeft problemen om de bal te vangen. Larios geeft de bal voor. Klungelig pakt Berrios de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Horribles Carroñeros - Serpientes Bravucones 1:1

40e minuut.
Gonzales rent richting de bal. Gonzales geeft een lange en hoge pass. Colindres kopt de bal weg. Espinoza rent richting de bal. Espinoza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horribles Carroñeros 32%, Serpientes Bravucones 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Horribles Carroñeros - Serpientes Bravucones 1:1

53e minuut.
Berrios probeert naar een medespeler te passen. Colindres is nu in balbezit. Colindres passt de bal met de wreef. Espinoza rent richting de bal. Espinoza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Berrios met een snelle inworp. Diego is nu in balbezit. Ordoñez begaat een overtreding. Ordoñez krijgt een gele kaart. Diego is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Diego zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fong bereikt de bal nog maar net als eerste. Fong geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Doeltrap. Meza met een harde bal richting middenveld. Daar is Lujan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeffs bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeffs draait met de bal, schiet en ... Meza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Larios rent richting de bal. Letona verovert de bal door een tackle van achteren. Letona probeert naar een medespeler te passen. Donaire rent richting de bal. Donaire haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Sa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ordoñez met de inworp. Klungelig pakt Jeffs de bal. Jeffs geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horribles Carroñeros 35%, Serpientes Bravucones 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Horribles Carroñeros - Serpientes Bravucones 1:1