Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Universidad Malignos Horribles Carroñeros
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Sa kopt de bal weg. Klungelig pakt Maradiaga de bal. Galeano is nu in balbezit. Contreras onderschept slim de pass. Contreras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Universidad Malignos - Horribles Carroñeros 1:0

29e minuut.
Duron verovert de bal door een tackle van achteren. Lopez is nu in balbezit. Lopez geeft de bal voor. Contreras rent richting de bal. Contreras draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universidad Malignos 44%, Horribles Carroñeros 56%.
Universidad Malignos - Horribles Carroñeros 1:0

49e minuut.
Gonzales met de inworp. Colindres is nu in balbezit. Colindres met een sublieme pass. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza haalt uit met een fantastische trap. Frejie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Diego verovert de bal door een tackle van achteren. Diego geeft een lange en hoge pass. Daar is Serrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza draait met de bal, schiet en ... Frejie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Corea de bal onder controle te krijgen. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzales tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gonzales krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Berrios met een snelle inworp. Maradiaga speelt de bal door. Fortín rent richting de bal. Contreras onderschept slim de pass. Contreras haalt uit met een fantastische trap. Paal!

65e minuut.
Brenes passt de bal met de wreef. Maradiaga rent richting de bal. Maradiaga met een sublieme pass. Contreras is nu in balbezit. Contreras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Serrano probeert naar een medespeler te passen. Maradiaga rent richting de bal. Maradiaga passt de bal met de wreef. Contreras is nu in balbezit. Contreras draait met de bal, schiet en ... Meza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Berrios met een sublieme pass. Galeano is nu in balbezit. Galeano passt de bal met de wreef. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza haalt uit met een fantastische trap. Frejie bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Universidad Malignos - Horribles Carroñeros 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universidad Malignos 40%, Horribles Carroñeros 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Universidad Malignos - Horribles Carroñeros 1:1