Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tigres Caballeros Ballenas Avorasados
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Zapata passt de bal zonder na te denken. Del Cid rent richting de bal. Bulnes is nu in balbezit. Arcos verovert de bal door een tackle van achteren. Arcos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Zambrano probeert de bal aan de voet te houden. Rosales kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Pineda rent richting de bal. Castañeda verovert de bal door een tackle van achteren. Castañeda met een sublieme pass. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fiallos probeert de bal aan de voet te houden. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre draait met de bal, schiet en ... Navarro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Caballeros - Ballenas Avorasados 1:0

11e minuut.
Daar is Bulnes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izcano rent richting de bal. Izcano met een sublieme pass. Arcos bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tigres Caballeros - Ballenas Avorasados 1:1

19e minuut.
Agurcia verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andino met de inworp. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Del Cid bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Cid geeft de bal voor. Zapata kopt de bal weg. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Sa rent richting de bal. Carías is nu in balbezit. Zapata is nu in balbezit. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Chinchilla kopt de bal weg. Klungelig pakt Aguirre de bal. Aguirre met een sublieme pass. Zapata rent richting de bal. Zapata draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Izcano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zapata is nu in balbezit. Carías onderschept slim de pass. Aguirre onderschept slim de pass. Aguirre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Caballeros - Ballenas Avorasados 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigres Caballeros 43%, Ballenas Avorasados 57%.
Tigres Caballeros - Ballenas Avorasados 2:1

65e minuut.
Bulnes onderschept slim de pass. Bulnes met een sublieme pass. Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Caballeros - Ballenas Avorasados 3:1

73e minuut.
Castañeda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chinchilla is nu in balbezit. Chinchilla geeft een lange en hoge pass. Zapata krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Caballeros - Ballenas Avorasados 4:1

74e minuut.
Aguirre is nu in balbezit. Agurcia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aguirre raakt geblesseerd tijdens het duel. Bulnes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zapata maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Faraj verovert de bal door een tackle van achteren. Faraj geeft de bal voor. Zapata heeft problemen om de bal te vangen. Zapata schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Caballeros - Ballenas Avorasados 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigres Caballeros 43%, Ballenas Avorasados 57%.
Tigres Caballeros - Ballenas Avorasados 5:1