Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ballenas Avorasados stars U
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 20
poor Schieten average
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Elias passt de bal zonder na te denken. Pineda rent richting de bal. Elias is nu in balbezit. Pineda verovert de bal door een tackle van achteren. Pineda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Izcano geeft een hoge lob. Pineda rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Almendarez. Pineda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Agurcia wilt de vrije trap nemen. Andara bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Izcano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Carías is nu in balbezit. Carías draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Aldana rent richting de bal. Aldana probeert naar een medespeler te passen. Lino is nu in balbezit. Ventura rent richting de bal. Ventura haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ballenas Avorasados 28%, stars U 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ballenas Avorasados - stars U 0:0

51e minuut.
Aldana probeert de bal met de borst te controleren. Carías bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventura maakt een afschuwelijke overtreding. Ventura is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

81e minuut.
Aldana speelt de bal door. Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sa de bal onder controle te krijgen. Costa krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ballenas Avorasados 53%, stars U 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ballenas Avorasados - stars U 0:0