Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-04 02:27
  • Competitiewedstrijd: Liga Mayor.02
  • Stadion: Johan16 Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2903
Johan16 Aguilas Cuervos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


8e minuut.
Hasburn passt de bal zonder na te denken. Enamorado is nu in balbezit. Moradel verovert de bal door een tackle van achteren. Borjas onderschept slim de pass. Borjas schiet op doel. Navas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Sagastume geeft de bal voor. Klungelig pakt Almendra de bal. Almendra passt de bal met de wreef. Daar is Borjas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borjas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Acevedo is nu in balbezit. Acevedo passt de bal zonder na te denken. Arce is nu in balbezit. Gun bereikt de bal nog maar net als eerste. Gun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Álvarez speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benegas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hasburn geeft een hoge lob. Enamorado springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Borjas rent richting de bal. Enamorado rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Acevedo. Acevedo krijgt een gele kaart. Álvarez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rubio komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Johan16 42%, Aguilas Cuervos 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Johan16 - Aguilas Cuervos 0:0

47e minuut.
Hasburn verovert de bal door een tackle van achteren. Hasburn geeft een hoge lob. Moradel is nu in balbezit. Enamorado bereikt de bal nog maar net als eerste. Enamorado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Lagos trapt de bal weg van het doel. Lujan kopt de bal weg. Borjas rent richting de bal. Borjas haalt uit met een fantastische trap. Navas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Johan16 - Aguilas Cuervos 1:0

52e minuut.
Talbott met een harde bal richting middenveld. Borjas kopt de bal weg. Moradel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Enamorado bereikt de bal nog maar net als eerste. Enamorado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Benegas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Almendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendra probeert naar een medespeler te passen. Daar is Borjas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borjas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Rubio is nu in balbezit. Borjas verovert de bal door een tackle van achteren. Enamorado bereikt de bal nog maar net als eerste. Borjas rent richting de bal. Borjas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Núñez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Almendra rent richting de bal. Almendra passt de bal met de wreef. Hasburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasburn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Almendra met een snelle inworp. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce passt de bal zonder na te denken. Gun rent richting de bal. Gun draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Johan16 51%, Aguilas Cuervos 49%.
Johan16 - Aguilas Cuervos 1:0