Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Universidad Halcones Johan16
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Lopez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lujan onderschept slim de pass. Lujan passt de bal in één keer door. Enamorado heeft problemen om de bal te vangen. Enamorado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Lopez rent richting de bal. Borjas onderschept slim de pass. Lopez is nu in balbezit. Borjas verovert de bal door een tackle van achteren. Borjas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Sagastume geeft een lange en hoge pass. Bastidas probeert de bal met de borst te controleren. Borjas onderschept slim de pass. Borjas haalt uit met een fantastische trap. Tejada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cole bokst de bal weg.

28e minuut.
Borjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Enamorado bereikt de bal nog maar net als eerste. Borjas rent richting de bal. Borjas draait met de bal, schiet en ... Cole werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universidad Halcones - Johan16 0:1

33e minuut.
Bastidas rent richting de bal. Benegas speelt de bal door. Vargas rent richting de bal. Vargas draait met de bal, schiet en ... Castejon probeert de bal aan de voet te houden. Talbott probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Euceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Borjas onderschept slim de pass. Borjas speelt de bal door. Vargas rent richting de bal. Vargas draait met de bal, schiet en ... Talbott kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Lopez bereikt de bal nog maar net als eerste. Borjas is nu in balbezit. Lopez begaat een overtreding. Borjas moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Borjas kan niet meer verder spelen. Alegría komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Castejon is nu in balbezit. Euceda onderschept slim de pass. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Universidad Halcones - Johan16 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universidad Halcones 59%, Johan16 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Universidad Halcones - Johan16 1:1

49e minuut.
Lopez rent richting de bal. Lopez speelt de bal door. Benegas rent richting de bal. Euceda is nu in balbezit. Euceda draait met de bal, schiet en ... Paal! Talbott kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Chain kopt de bal weg. Alberto rent richting de bal. Alberto speelt de bal door. Euceda is nu in balbezit. Euceda schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Universidad Halcones - Johan16 2:1

75e minuut.
Lopez rent richting de bal. Enamorado verovert de bal door een tackle van achteren. Alegría is nu in balbezit. Enamorado rent richting de bal. Enamorado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De Luca kopt de bal weg. Almendra rent richting de bal. Almendra met een sublieme pass. Euceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Euceda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Irias verovert de bal door een tackle van achteren. Irias geeft de bal voor. Klungelig pakt Benegas de bal. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universidad Halcones 38%, Johan16 62%.
Universidad Halcones - Johan16 2:1