Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Conejos Zanates Vida Mágicos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Macoto is nu in balbezit. Coello tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Macoto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Macoto met een snel genomen vrije trap. Bardales probeert de bal met de borst te controleren. Chain verovert de bal door een tackle van achteren. Chain geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Ucles probeert naar een medespeler te passen. Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales passt de bal met de wreef. Angel is nu in balbezit. Angel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Conejos Zanates 57%, Vida Mágicos 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Conejos Zanates - Vida Mágicos 0:0

51e minuut.
Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales geeft een lange en hoge pass. Daar is Cáceres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaido rent richting de bal. Gaido geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Canales is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Conejos Zanates - Vida Mágicos 1:0

70e minuut.
Klungelig pakt Canales de bal. Farach is nu in balbezit. Farach passt de bal in één keer door. Canales is nu in balbezit. Canales draait met de bal, schiet en ... Rovelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

75e minuut.
Trujillo is nu in balbezit. Trujillo geeft een lange en hoge pass. Fajardo is nu in balbezit. Ucles onderschept slim de pass. Ucles geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Trujillo geeft een lange en hoge pass. Ucles bereikt de bal nog maar net als eerste. Ucles passt de bal in één keer door. Canales is nu in balbezit. Canales haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Conejos Zanates 49%, Vida Mágicos 51%.
Conejos Zanates - Vida Mágicos 1:0