Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Burros Llorones Osos Leprosos
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Suarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerritos verovert de bal door een tackle van achteren. Cerritos passt de bal zonder na te denken. Caballero rent richting de bal. Caballero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Benegas kopt de bal weg. Tercero bereikt de bal nog maar net als eerste. Tercero passt de bal met de wreef. Caballero is nu in balbezit. Caballero haalt uit met een fantastische trap. Paal! Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela draait met de bal, schiet en ... Maradiaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Tercero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacca onderschept slim de pass. Tercero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bacca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Suarez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Galo geeft de bal voor. Inworp. Valenzuela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tercero is nu in balbezit. Tercero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Burros Llorones - Osos Leprosos 0:1

20e minuut.
Barahona geeft een hoge lob. Grande is nu in balbezit. Grande speelt de bal door. Ardon rent richting de bal. Ardon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Burros Llorones - Osos Leprosos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burros Llorones 57%, Osos Leprosos 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Burros Llorones - Osos Leprosos 1:1

49e minuut.
Caballero heeft problemen om de bal te vangen. Bacca verovert de bal door een tackle van achteren. Tercero rent richting de bal. Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Guzman verovert de bal door een tackle van achteren. Ardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Benegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardon is nu in balbezit. Ardon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Duarte met een sublieme pass. Rosales kopt de bal weg. Almendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Benegas onderschept slim de pass. Benegas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Suarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suarez speelt de bal door. Acevedo heeft problemen om de bal te vangen. Ardon rent richting de bal. Ardon draait met de bal, schiet en ... Duarte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Burros Llorones - Osos Leprosos 2:1

86e minuut.
Bacca rent richting de bal. Bacca met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Acevedo met een snelle inworp. Valenzuela geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos speelt de bal door. Benegas rent richting de bal. Benegas draait met de bal, schiet en ... Duarte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burros Llorones 43%, Osos Leprosos 57%.
Burros Llorones - Osos Leprosos 2:1