Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Osos Leprosos Malvados Licántropos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chatu met de inworp. Villalta geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Giron onderschept slim de pass. Tercero begaat een overtreding. Tercero krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Almendra geeft de bal voor. Inworp. Duarte met een snelle inworp. Arambu rent richting de bal. Arambu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Vides heeft problemen om de bal te vangen. Vides speelt de bal door. Argeñal probeert de bal met de borst te controleren. Caballero rent richting de bal. Caballero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Argeñal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerritos verovert de bal door een tackle van achteren. Cerritos met een sublieme pass. Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Cerritos is nu in balbezit. Cerritos geeft de bal voor. Giron is nu in balbezit. Caballero verovert de bal door een tackle van achteren. Caballero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Guzman geeft een lange en hoge pass. Caballero heeft problemen om de bal te vangen. Tercero bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero rent richting de bal. Caballero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Leprosos - Malvados Licántropos 1:0

45e minuut.
Guzman is nu in balbezit. Guzman passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Caballero de bal. Caballero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Leprosos - Malvados Licántropos 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osos Leprosos 57%, Malvados Licántropos 43%.
Osos Leprosos - Malvados Licántropos 2:0

51e minuut.
Giron is nu in balbezit. Tercero verovert de bal door een tackle van achteren. Tercero probeert naar een medespeler te passen. Caballero is nu in balbezit. Caballero haalt uit met een fantastische trap. Vi bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Acevedo onderschept slim de pass. Mena is nu in balbezit. Mena probeert naar een medespeler te passen. Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Argeñal met een sublieme pass. Kafati is nu in balbezit. Caballero onderschept slim de pass. Caballero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Leprosos - Malvados Licántropos 3:0

86e minuut.
Cerritos is nu in balbezit. Cerritos geeft een lange en hoge pass. Daar is Vides, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caballero is nu in balbezit. Caballero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Leprosos - Malvados Licántropos 4:0

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kafati zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arambu speelt de bal door. Sagastume is nu in balbezit. Sagastume schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osos Leprosos 50%, Malvados Licántropos 50%.
Osos Leprosos - Malvados Licántropos 4:0