Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maraton Malignos Tigres Indios
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.4 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Hara bereikt de bal nog maar net als eerste. Duron verovert de bal door een tackle van achteren. Eleno speelt de bal door. Funez bereikt de bal nog maar net als eerste. Funez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maraton Malignos - Tigres Indios 1:0

15e minuut.
Zamora met de inworp. Eleno bereikt de bal nog maar net als eerste. Barón legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Eleno is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Eleno zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Barón passt de bal zonder na te denken. Urrutia rent richting de bal. Coca bereikt de bal nog maar net als eerste. Coca haalt uit met een fantastische trap. Cardona werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maraton Malignos - Tigres Indios 1:1

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duron zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cansino is nu in balbezit. Eleno bereikt de bal nog maar net als eerste. Eleno geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maraton Malignos 57%, Tigres Indios 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maraton Malignos - Tigres Indios 1:1

48e minuut.
Duran probeert naar een medespeler te passen. Eleno rent richting de bal. Eleno passt de bal in één keer door. Funez rent richting de bal. Funez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maraton Malignos - Tigres Indios 2:1

68e minuut.
Duran bereikt de bal nog maar net als eerste. Duran geeft een lange en hoge pass. Barón bereikt de bal nog maar net als eerste. Coca is nu in balbezit. Coca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Klungelig pakt Duran de bal. Duran speelt de bal door. Coca bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia rent richting de bal. Urrutia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maraton Malignos - Tigres Indios 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maraton Malignos 62%, Tigres Indios 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maraton Malignos - Tigres Indios 2:2