Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tylikratis Pelasgon Σπαρτιάτες δολοφόνοι
Normal Tactiek KM
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 32.7
poor Schieten good
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Boruc rent richting de bal. Hupe is nu in balbezit. Boruc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaljuveer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaljuveer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tylikratis Pelasgon - Σπαρτιάτες δολοφόνοι 0:1

4e minuut.
Boruc bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruc heeft problemen om de bal te vangen. Skoufalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Hupe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tylikratis Pelasgon - Σπαρτιάτες δολοφόνοι 0:2

8e minuut.
Kaljuveer geeft een hoge lob. Lubelic bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubelic passt de bal in één keer door. Boruc rent richting de bal. Boruc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Helmsley kopt de bal weg. Triantafyllou controleert de bal met de borst. Kaljuveer bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruc rent richting de bal. Boruc draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tylikratis Pelasgon - Σπαρτιάτες δολοφόνοι 0:3

16e minuut.
Boruc bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Boruc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaljuveer is nu in balbezit. Boruc rent richting de bal. Boruc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Caporale onderschept slim de pass. Caporale passt de bal in één keer door. Skoufalis is nu in balbezit. Boruc is nu in balbezit. Boruc haalt uit met een fantastische trap. Rakintzis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Caporale rent richting de bal. Caporale passt de bal zonder na te denken. Helmsley speelt de bal door. Kaljuveer is nu in balbezit. Kaljuveer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Maertens geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Caporale de bal. Caporale passt de bal in één keer door. Boruc bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tylikratis Pelasgon - Σπαρτιάτες δολοφόνοι 0:4

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nurhuda komt het veld opgelopen. Lubik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tylikratis Pelasgon 84%, Σπαρτιάτες δολοφόνοι 16%.
Tylikratis Pelasgon - Σπαρτιάτες δολοφόνοι 0:4

46e minuut.
Torosidis komt het veld opgelopen. Szturc komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Csiszár kopt de bal weg. Caporale bereikt de bal nog maar net als eerste. Caporale met een sublieme pass. Klungelig pakt Szturc de bal. Szturc schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rakintzis bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Caporale onderschept slim de pass. Nurhuda geeft een lange en hoge pass. Torosidis rent richting de bal. Torosidis schiet op doel. Rakintzis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Csiszár bereikt de bal nog maar net als eerste. Csiszár geeft de bal voor. Torosidis kopt de bal weg. Lubik rent richting de bal. Lubik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Torosidis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nurhuda rent richting de bal. Nurhuda passt de bal zonder na te denken. Lubik rent richting de bal. Lubik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Rallis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Moras komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Sfouggaras geeft een lange en hoge pass. Caporale is nu in balbezit. Caporale passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Szturc de bal. Szturc schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tylikratis Pelasgon - Σπαρτιάτες δολοφόνοι 0:5

79e minuut.
Lubelic probeert naar een medespeler te passen. Torosidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Torosidis geeft de bal voor. Lubik maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tylikratis Pelasgon - Σπαρτιάτες δολοφόνοι 0:6

84e minuut.
Lubik is nu in balbezit. Lubik speelt de bal door. Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szturc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tylikratis Pelasgon - Σπαρτιάτες δολοφόνοι 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tylikratis Pelasgon 76%, Σπαρτιάτες δολοφόνοι 24%.
Tylikratis Pelasgon - Σπαρτιάτες δολοφόνοι 0:7