Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Σπαρτιάτες δολοφόνοι Los Paralitaos
KM Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
29 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 15.8
goed Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Hupe speelt de bal door. Barbas rent richting de bal. Boruc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaljuveer rent richting de bal. Kaljuveer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Σπαρτιάτες δολοφόνοι - Los Paralitaos 1:0

6e minuut.
Emvalomenos speelt de bal door. Klungelig pakt Tentzeris de bal. Tentzeris passt de bal met de wreef. Kaljuveer is nu in balbezit. Kaljuveer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kaljuveer rent richting de bal. Kaljuveer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Lubelic passt de bal zonder na te denken. Tsertikidis is nu in balbezit. Kaljuveer onderschept slim de pass. Kaljuveer draait met de bal, schiet en ... Mylonas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Σπαρτιάτες δολοφόνοι - Los Paralitaos 2:0

9e minuut.
Inworp. Poikilidis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Emvalomenos is nu in balbezit. Emvalomenos geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Lubelic de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Helmsley met een sublieme pass. Hupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Hupe passt de bal zonder na te denken. Kaljuveer is nu in balbezit. Kaljuveer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Σπαρτιάτες δολοφόνοι - Los Paralitaos 3:0

16e minuut.
Emvalomenos passt de bal zonder na te denken. Gerou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaljuveer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaljuveer krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Gerou rent richting de bal. Csiszár verovert de bal door een tackle van achteren. Csiszár geeft een lange en hoge pass. Kaljuveer is nu in balbezit. Kaljuveer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Lubelic geeft een hoge lob. Kaljuveer kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Konstantinidis de bal onder controle te krijgen. Hupe rent richting de bal. Hupe haalt uit met een fantastische trap. Mylonas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Doeltrap. Tsertikidis trapt de bal weg van het doel. Lubelic heeft problemen om de bal te vangen. Lubelic passt de bal met de wreef. Tsertikidis verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Lubelic passt de bal met de wreef. Helmsley rent richting de bal. Helmsley geeft de bal voor. Kaljuveer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaljuveer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Emvalomenos rent richting de bal. Caporale verovert de bal door een tackle van achteren. Caporale passt de bal zonder na te denken. Lubelic rent richting de bal. Lubelic geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Helmsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmsley passt de bal met de wreef. Caporale met een sublieme pass. Kaljuveer rent richting de bal. Kaljuveer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Nurhuda komt het veld opgelopen. Lubik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Σπαρτιάτες δολοφόνοι 26%, Los Paralitaos 74%.
Σπαρτιάτες δολοφόνοι - Los Paralitaos 3:0

46e minuut.
Szturc komt het veld opgelopen. Torosidis komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Nurhuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurhuda passt de bal met de wreef. Lubik is nu in balbezit. Lubik haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Barbas de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Tsertikidis de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Σπαρτιάτες δολοφόνοι - Los Paralitaos 4:0

50e minuut.
Kalavrytinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Caporale bereikt de bal nog maar net als eerste. Caporale met een sublieme pass. Lubik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Lubelic is nu in balbezit. Lubelic met een sublieme pass. Daar is Szturc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lubik rent richting de bal. Lubik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szturc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Caporale bereikt de bal nog maar net als eerste. Caporale geeft de bal voor. Klungelig pakt Konstantinidis de bal. Torosidis is nu in balbezit. Torosidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Σπαρτιάτες δολοφόνοι - Los Paralitaos 5:0

59e minuut.
Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubik verovert de bal door een tackle van achteren. Lubik schiet op doel. Mylonas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Caporale probeert naar een medespeler te passen. Nurhuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurhuda geeft een lange en hoge pass. Torosidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Torosidis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Theologitis is nu in balbezit. Lubik onderschept slim de pass. Lubik passt de bal in één keer door. Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szturc haalt uit met een fantastische trap. Mylonas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Torosidis rent richting de bal. Torosidis draait met de bal, schiet en ... Mylonas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lubelic met een snelle inworp. Torosidis rent richting de bal. Torosidis geeft de bal voor. Szturc krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Konstantinidis is nu in balbezit. Torosidis onderschept slim de pass. Torosidis speelt de bal door. Lubik rent richting de bal. Lubik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Σπαρτιάτες δολοφόνοι - Los Paralitaos 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Σπαρτιάτες δολοφόνοι 19%, Los Paralitaos 81%.
Σπαρτιάτες δολοφόνοι - Los Paralitaos 6:0