Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tylikratis Pelasgon antoula21
Normal Tactiek 532
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 26.6
poor Schieten adequate
hopeless Passen weak
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Mantzopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantzopoulos geeft een lange en hoge pass. Loukatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogoescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bogoescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rakintzis bokst de bal weg.

4e minuut.
Iatropoulos probeert naar een medespeler te passen. Bitang rent richting de bal. Bitang passt de bal in één keer door. Bogoescu rent richting de bal. Bogoescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Inworp. Mantzopoulos met de inworp. Fourkalidis rent richting de bal. Fourkalidis geeft een lange en hoge pass. Skoufalis heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Mantzopoulos geeft een lange en hoge pass. Sfouggaras kopt de bal weg. Triantafyllou heeft problemen om de bal te vangen. Tsakalias rent richting de bal. Tsakalias haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Iatropoulos speelt de bal door. Skoufalis is nu in balbezit. Bitang verovert de bal door een tackle van achteren. Bitang haalt uit met een fantastische trap. Rakintzis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tylikratis Pelasgon - antoula21 0:1

28e minuut.
Tsakalias passt de bal zonder na te denken. Bogoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moras rent richting de bal. Bogoescu onderschept slim de pass. Bogoescu draait met de bal, schiet en ... Rakintzis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Triantafyllou probeert naar een medespeler te passen. Moras heeft problemen om de bal te vangen. Bogoescu is nu in balbezit. Bogoescu haalt uit met een fantastische trap. Rakintzis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tylikratis Pelasgon - antoula21 0:2

41e minuut.
Pasieczny probeert naar een medespeler te passen. Bogoescu rent richting de bal. Sfouggaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogoescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bogoescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Bitang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitang passt de bal zonder na te denken. Bogoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogoescu schiet op doel. Rakintzis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tylikratis Pelasgon - antoula21 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tylikratis Pelasgon 72%, antoula21 28%.
Tylikratis Pelasgon - antoula21 0:3

47e minuut.
Tsakalias onderschept slim de pass. Bogoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moras bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogoescu onderschept slim de pass. Bogoescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Fourkalidis is nu in balbezit. Fourkalidis probeert naar een medespeler te passen. Pasieczny rent richting de bal. Pasieczny geeft een hoge lob. Bogoescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tylikratis Pelasgon - antoula21 0:4

52e minuut.
Tsakalias passt de bal in één keer door. Skoufalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoufalis geeft een hoge lob. Kordatos is nu in balbezit. Kordatos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sfouggaras met een snelle inworp. Daar is Loukatos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogoescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Bitang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitang passt de bal in één keer door. Skoufalis is nu in balbezit. Bogoescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bogoescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Moras geeft een hoge lob. Kokkinaras kopt de bal weg. Karageorgiadis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kordatos rent richting de bal. Kordatos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Iatropoulos rent richting de bal. Iatropoulos passt de bal met de wreef. Mantzopoulos is nu in balbezit. Mantzopoulos geeft een lange en hoge pass. Bogoescu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bitang verovert de bal door een tackle van achteren. Loukatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitang maakt een afschuwelijke overtreding. Bitang krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Bitang haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Rakintzis trapt de bal weg. Pasieczny kopt de bal weg. Bogoescu probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tylikratis Pelasgon 60%, antoula21 40%.
Tylikratis Pelasgon - antoula21 0:4