Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
antoula21 Tylikratis Pelasgon
532 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
19 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.1 gemiddelde waardering 15.8
adequate Schieten weak
weak Passen hopeless
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Daar is Loukatos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsakalias bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsakalias geeft een hoge lob. Bitang rent richting de bal. Bitang schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
antoula21 - Tylikratis Pelasgon 1:0

4e minuut.
Kokkinaras met een sublieme pass. Velonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Velonis passt de bal zonder na te denken. Bitang heeft problemen om de bal te vangen. Bitang schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Tsakalias kopt de bal weg. Rallis is nu in balbezit. Bogoescu rent richting de bal. Bogoescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
antoula21 - Tylikratis Pelasgon 2:0

19e minuut.
Tsakalias rent richting de bal. Tsakalias probeert naar een medespeler te passen. Bogoescu rent richting de bal. Bogoescu haalt uit met een fantastische trap. Rakintzis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
antoula21 - Tylikratis Pelasgon 3:0

27e minuut.
Leonakis met de inworp. Kokkinaras is nu in balbezit. Iatropoulos rent richting de bal. Kokkinaras verovert de bal door een tackle van achteren. Kokkinaras geeft een hoge lob. Ziemniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Ziemniak probeert naar een medespeler te passen. Bogoescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Kokkinaras de bal. Mantzopoulos probeert naar een medespeler te passen. Velonis bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Velonis probeert de bal aan de voet te houden. Bogoescu is nu in balbezit. Bitang is nu in balbezit. Bitang draait met de bal, schiet en ... Rakintzis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
antoula21 - Tylikratis Pelasgon 4:0

40e minuut.
Kokkinaras verovert de bal door een tackle van achteren. Fourkalidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkinaras verovert de bal door een tackle van achteren. Kokkinaras schiet op doel. Ziemniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
antoula21 - Tylikratis Pelasgon 4:1

44e minuut.
Sfouggaras is nu in balbezit. Sfouggaras geeft een hoge lob. Kyrgiakos kopt de bal weg. Velonis rent richting de bal. Velonis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: antoula21 45%, Tylikratis Pelasgon 55%.
antoula21 - Tylikratis Pelasgon 4:1

54e minuut.
Klungelig pakt Sfouggaras de bal. Bogoescu is nu in balbezit. Bogoescu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rallis de bal onder controle te krijgen. Rakintzis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
antoula21 - Tylikratis Pelasgon 5:1

64e minuut.
Bitang onderschept slim de pass. Tsakalias bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitang speelt de bal door. Bogoescu rent richting de bal. Bogoescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Rakintzis trapt de bal weg van het doel. Fourkalidis kopt de bal weg. Rallis heeft problemen om de bal te vangen. Bogoescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bogoescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Bogoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogoescu geeft een hoge lob. Daar is Bitang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bitang haalt uit met een fantastische trap. Rakintzis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Triantafyllou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogoescu is nu in balbezit. Bogoescu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rallis de bal onder controle te krijgen. Rakintzis probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
antoula21 - Tylikratis Pelasgon 6:1

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Rallis de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mantzopoulos neemt de hoekschop. Bogoescu rent richting de bal. Bogoescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
antoula21 - Tylikratis Pelasgon 7:1

75e minuut.
Bogoescu rent richting de bal. Tsakalias bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogoescu rent richting de bal. Bitang rent richting de bal. Bitang draait met de bal, schiet en ... Rakintzis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
antoula21 - Tylikratis Pelasgon 8:1

79e minuut.
Kalavrouzos geeft een lange en hoge pass. Karageorgiadis is nu in balbezit. Karageorgiadis geeft een lange en hoge pass. Mantzopoulos is nu in balbezit. Mantzopoulos geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: antoula21 26%, Tylikratis Pelasgon 74%.
antoula21 - Tylikratis Pelasgon 8:1