Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mayra Xalia Odigiton Gennaioi Messinias
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.3
waardeloos Schieten matig
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Katsoulis verovert de bal door een tackle van achteren. Gryllakis is nu in balbezit. Katsoulis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Katsoulis krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Gryllakis rent richting de bal. Bratakos rent richting de bal. Sarakis begaat een overtreding. Sarakis krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Papageorgiadis kopt de bal weg. Inworp. Androulakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bratakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratakos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Danaos kopt de bal weg. Gryllakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gryllakis geeft een hoge lob. Tsimas rent richting de bal. Tsimas draait met de bal, schiet en ... Klopas bokst de bal weg.

29e minuut.
Bakakis is nu in balbezit. Katsoulis is nu in balbezit. Katsoulis passt de bal in één keer door. Kalavrouzos is nu in balbezit. Kalavrouzos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Gryllakis passt de bal in één keer door. Bratakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratakos met een sublieme pass. Tsimas rent richting de bal. Tsimas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Tsimas verovert de bal door een tackle van achteren. Tsimas passt de bal in één keer door. Bratakos is nu in balbezit. Bratakos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Bakakis passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonovas met de inworp. Danaos rent richting de bal. Danaos geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kalavrouzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalavrouzos schiet op doel. Menegakos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mayra Xalia Odigiton - Gennaioi Messinias 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mayra Xalia Odigiton 54%, Gennaioi Messinias 46%.
Mayra Xalia Odigiton - Gennaioi Messinias 1:0

50e minuut.
Bratakos passt de bal met de wreef. Bonovas speelt de bal door. Koldiris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalavrouzos verovert de bal door een tackle van achteren. Kalavrouzos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Bakakis kopt de bal weg. Oraiopoulos is nu in balbezit. Oraiopoulos passt de bal in één keer door. Daar is Bratakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bratakos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Theonas heeft problemen om de bal te vangen. Sarakis rent richting de bal. Bratakos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bratakos is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

84e minuut.
Klungelig pakt Androulakis de bal. Papageorgiadis is nu in balbezit. Papageorgiadis met een sublieme pass. Danaos is nu in balbezit. Danaos geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mayra Xalia Odigiton 49%, Gennaioi Messinias 51%.
Mayra Xalia Odigiton - Gennaioi Messinias 1:0