Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΝΙΚΗ ΑΜΠΕΛΩΝ Mayra Xalia Odigiton
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 15.9
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Levantopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Levantopoulos begaat een overtreding. Levantopoulos krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Thivaios raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gourounakis komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Kalavrouzos heeft problemen om de bal te vangen. Naneris is nu in balbezit. Kalavrouzos verovert de bal door een tackle van achteren. Kalavrouzos schiet op doel. Karamousas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Theonas geeft de bal voor. Kalavrouzos is nu in balbezit. Loukas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Loukas krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Daar is Gourounakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levantopoulos probeert naar een medespeler te passen. Chelidonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntountouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntountouris draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΝΙΚΗ ΑΜΠΕΛΩΝ 41%, Mayra Xalia Odigiton 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ΝΙΚΗ ΑΜΠΕΛΩΝ - Mayra Xalia Odigiton 0:0

49e minuut.
Kenteris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenteris geeft een lange en hoge pass. Kouremenos rent richting de bal. Ntountouris verovert de bal door een tackle van achteren. Ntountouris draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Gourounakis is nu in balbezit. Kenteris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenteris passt de bal in één keer door. Chelidonis rent richting de bal. Chelidonis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Bouzeas probeert naar een medespeler te passen. Ntountouris is nu in balbezit. Gourounakis verovert de bal door een tackle van achteren. Chelidonis is nu in balbezit. Chelidonis draait met de bal, schiet en ... Klopas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Kenteris kopt de bal weg. Ntountouris heeft problemen om de bal te vangen. Chelidonis is nu in balbezit. Daar is Ntountouris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ntountouris haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Andronidis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kalavrouzos de bal. Levantopoulos rent richting de bal. Kalavrouzos verovert de bal door een tackle van achteren. Kalavrouzos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Papageorgiadis is nu in balbezit. Bonovas rent richting de bal. Bonovas geeft een lange en hoge pass. Kalavrouzos rent richting de bal. Kalavrouzos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΝΙΚΗ ΑΜΠΕΛΩΝ - Mayra Xalia Odigiton 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΝΙΚΗ ΑΜΠΕΛΩΝ 36%, Mayra Xalia Odigiton 64%.
ΝΙΚΗ ΑΜΠΕΛΩΝ - Mayra Xalia Odigiton 0:1