Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kosmonaytes Vistonidas Kerveros Neas Ionias
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Priskas kopt de bal weg. Daar is Vidalis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidalis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Damaskinos de bal. Damaskinos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Priskas is nu in balbezit. Damaskinos onderschept slim de pass. Touliatos rent richting de bal. Damaskinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Damaskinos haalt uit met een fantastische trap. Paal!

35e minuut.
Vrettos onderschept slim de pass. Vrettos probeert naar een medespeler te passen. Krezias is nu in balbezit. Touliatos verovert de bal door een tackle van achteren. Touliatos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmonaytes Vistonidas - Kerveros Neas Ionias 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosmonaytes Vistonidas 43%, Kerveros Neas Ionias 57%.
Kosmonaytes Vistonidas - Kerveros Neas Ionias 1:0

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diamantakis met een snelle inworp. Priskas geeft een lange en hoge pass. Zoidakis rent richting de bal. Zoidakis schiet op doel. Roussis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kosmonaytes Vistonidas - Kerveros Neas Ionias 1:1

77e minuut.
Galitsios is nu in balbezit. Galitsios met een sublieme pass. Skartados bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotsou verovert de bal door een tackle van achteren. Kotsou schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Stravolaimis draait met de bal, schiet en ... Dimakos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zoidakis zal de hoekschop nemen. Priskas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Graikopoulos probeert naar een medespeler te passen. Vrettos is nu in balbezit. Touliatos onderschept slim de pass. Touliatos draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sekeris de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosmonaytes Vistonidas 50%, Kerveros Neas Ionias 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kosmonaytes Vistonidas - Kerveros Neas Ionias 1:1