Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kerveros Neas Ionias Mayra Xalia Odigiton
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten hopeless
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Sekeris geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Danaos met een snelle inworp. Katsoulis rent richting de bal. Katsoulis geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kalavrouzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalavrouzos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kerveros Neas Ionias - Mayra Xalia Odigiton 0:1

7e minuut.
Zoidakis is nu in balbezit. Zoidakis geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kouremenos de bal onder controle te krijgen. Kotsou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotsou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kerveros Neas Ionias - Mayra Xalia Odigiton 1:1

26e minuut.
Daar is Stravolaimis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarakis geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zoidakis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Katsoulis kopt de bal weg. Daar is Chaidemenos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krezias is nu in balbezit. Chaidemenos is nu in balbezit. Chaidemenos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Kotsou geeft de bal voor. Klopas probeert naar een medespeler te passen. Priskas kopt de bal weg. Kotsou rent richting de bal. Kotsou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Klopas met een harde bal richting middenveld. Kotsou rent richting de bal. Bonovas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bonovas krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Katsoulis passt de bal zonder na te denken. Sekeris is nu in balbezit. Kalavrouzos onderschept slim de pass. Kalavrouzos draait met de bal, schiet en ... Tsolkas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kerveros Neas Ionias - Mayra Xalia Odigiton 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kerveros Neas Ionias 38%, Mayra Xalia Odigiton 62%.
Kerveros Neas Ionias - Mayra Xalia Odigiton 1:2

56e minuut.
Krezias rent richting de bal. Kalavrouzos verovert de bal door een tackle van achteren. Vrettos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalavrouzos onderschept slim de pass. Kalavrouzos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kerveros Neas Ionias - Mayra Xalia Odigiton 1:3

59e minuut.
Klungelig pakt Priskas de bal. Sarakis rent richting de bal. Priskas begaat een overtreding. Priskas krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Kotsou is nu in balbezit. Kotsou passt de bal in één keer door. Theonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Stravolaimis verovert de bal door een tackle van achteren. Stravolaimis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Sarakis met een snelle inworp. Chaidemenos probeert de bal met de borst te controleren. Priskas rent richting de bal. Chaidemenos onderschept slim de pass. Chaidemenos geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Katsoulis rent richting de bal. Katsoulis passt de bal zonder na te denken. Sekeris met een sublieme pass. Katsoulis probeert de bal met de borst te controleren. Katsoulis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Tsolkas trapt de bal weg. Sarakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarakis passt de bal met de wreef. Daar is Stravolaimis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stravolaimis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Priskas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vartholomaios komt het veld opgelopen. Vartholomaios met een snelle inworp. Krezias bereikt de bal nog maar net als eerste. Krezias probeert naar een medespeler te passen. Kotsou is nu in balbezit. Kotsou haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Katsoulis passt de bal zonder na te denken. Sarakis is nu in balbezit. Sarakis probeert naar een medespeler te passen. Katsoulis is nu in balbezit. Katsoulis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kerveros Neas Ionias - Mayra Xalia Odigiton 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kerveros Neas Ionias 53%, Mayra Xalia Odigiton 47%.
Kerveros Neas Ionias - Mayra Xalia Odigiton 1:4