Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Mytilinis FC Apithanon
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Chronopoulos kopt de bal weg. Bantis is nu in balbezit. Margielos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Margielos moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Margielos schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

4e minuut.
Papastamos passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kourkoulos de bal. Pavlakos is nu in balbezit. Kourkoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Kourkoulos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Dadakaridis probeert naar een medespeler te passen. Mavrakakis rent richting de bal. Neonakis begaat een overtreding. Neonakis krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Kourkoulos is nu in balbezit. Chatzikyriakos is nu in balbezit. Kourkoulos onderschept slim de pass. Papastamos bereikt de bal nog maar net als eerste. Papastamos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Dadakaridis geeft de bal voor. Klungelig pakt Zafaras de bal. Zafaras geeft een lange en hoge pass. Dadakaridis rent richting de bal. Dadakaridis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bosganas verovert de bal door een tackle van achteren. Lakiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakiotis speelt de bal door. Episkopakis heeft problemen om de bal te vangen. Episkopakis schiet op doel. Drakogiannis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Neonakis met een sublieme pass. Papastamos bereikt de bal nog maar net als eerste. Papastamos met een sublieme pass. Kourkoulos rent richting de bal. Kourkoulos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Lakiotis onderschept slim de pass. Lakiotis speelt de bal door. Episkopakis is nu in balbezit. Episkopakis schiet op doel. Bonovas probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Mytilinis 66%, FC Apithanon 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Mytilinis - FC Apithanon 0:0

62e minuut.
Neonakis speelt de bal door. Floratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Papastamos verovert de bal door een tackle van achteren. Papastamos haalt uit met een fantastische trap. Psaroudakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kantzos heeft problemen om de bal te vangen. Episkopakis speelt de bal door. Lakiotis rent richting de bal. Lakiotis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Mytilinis - FC Apithanon 1:0

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Drakogiannis trapt de bal weg. Chatzikyriakos met een sublieme pass. Papastamos bereikt de bal nog maar net als eerste. Papastamos draait met de bal, schiet en ... Psaroudakis bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Lakiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakiotis probeert naar een medespeler te passen. Nazlidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Episkopakis verovert de bal door een tackle van achteren. Episkopakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Mytilinis - FC Apithanon 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Mytilinis 55%, FC Apithanon 45%.
AS Mytilinis - FC Apithanon 2:0