Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mpempides Aliakmona Talaiporiakos Achranton
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Zavradinos passt de bal zonder na te denken. Nafpliotis rent richting de bal. Nafpliotis passt de bal met de wreef. Aidinis rent richting de bal. Aidinis haalt uit met een fantastische trap. Stivanakis bokst de bal weg.

12e minuut.
Kefallinos speelt de bal door. Aggelou geeft een hoge lob. Christianakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Galis rent richting de bal. Galis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Christianakis onderschept slim de pass. Christianakis met een sublieme pass. Aidinis met een sublieme pass. Nafpliotis rent richting de bal. Nafpliotis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Labetis is nu in balbezit. Labetis passt de bal zonder na te denken. Nafpliotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nafpliotis schiet op doel. Stivanakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mpempides Aliakmona - Talaiporiakos Achranton 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mpempides Aliakmona 56%, Talaiporiakos Achranton 44%.
Mpempides Aliakmona - Talaiporiakos Achranton 0:1

65e minuut.
Koiliaras geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kitsos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aidinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aidinis geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Stivanakis speelt de bal door. Drettas kopt de bal weg. Sifniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aidinis onderschept slim de pass. Aidinis schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mpempides Aliakmona 65%, Talaiporiakos Achranton 35%.
Mpempides Aliakmona - Talaiporiakos Achranton 0:1