Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thriamvos Ionon FC Apithanon
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Bantis probeert naar een medespeler te passen. Sgouropoulos is nu in balbezit. Sgouropoulos passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Douros de bal. Douros schiet op doel. Paal!

15e minuut.
Sgouropoulos onderschept slim de pass. Sgouropoulos geeft een lange en hoge pass. Bonovas is nu in balbezit. Douros rent richting de bal. Douros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Dimitropoulos passt de bal zonder na te denken. Sgouropoulos rent richting de bal. Sgouropoulos passt de bal zonder na te denken. Zigouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Zigouris geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Masklavanos kan de bal niet met de borst controleren. Paboukidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paboukidis passt de bal zonder na te denken. Douros bereikt de bal nog maar net als eerste. Douros haalt uit met een fantastische trap. Drakogiannis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Thriamvos Ionon - FC Apithanon 1:0

21e minuut.
Dadakaridis passt de bal zonder na te denken. Papastamos rent richting de bal. Markoulakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Papastamos onderschept slim de pass. Papastamos schiet op doel. Paal!

29e minuut.
Mylonakis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chronopoulos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bantis rent richting de bal. Bantis geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kantzos probeert naar een medespeler te passen. Papastamos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mylonakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Papastamos onderschept slim de pass. Papastamos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Mylonakis rent richting de bal. Bantis onderschept slim de pass. Bantis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Papastamos de bal. Papastamos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thriamvos Ionon 53%, FC Apithanon 47%.
Thriamvos Ionon - FC Apithanon 1:0

50e minuut.
Sgouropoulos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Anomeritis komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Zigouris heeft problemen om de bal te vangen. Zigouris geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nazlidis de bal. Paboukidis rent richting de bal. Paboukidis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Paboukidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantzos onderschept slim de pass. Kantzos geeft de bal voor. Papastamos rent richting de bal. Papastamos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Doeltrap. Abaris trapt de bal weg. Kantzos speelt de bal door. Papastamos is nu in balbezit. Papastamos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Dimitropoulos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bantis met de inworp. Kourkoulos rent richting de bal. Kourkoulos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thriamvos Ionon 60%, FC Apithanon 40%.
Thriamvos Ionon - FC Apithanon 1:0